• hulda83

    Vill alltid vara nära

    Jag och maken har en son som är 1,5 vecka gammal. Pluttliten mao! Vårt problem är att han alltid alltid vill vara nära oss, oavsett om han sover eller är vaken. Vi har provat att lägga honom i bebynest och babysitter men han kommer inte till ro där och börjar alltid gråta efter max f minuter. Om han har napp kan det gå lite längre men han somnar inte där.

    Det är påfrestande att inte kunna krama om min man och vara nära honom (vi har ett väldigt fysiskt förhållande med mycket kramar och kyssar). Någon av oss har alltid lillen i famnen eller på magen.

    Vi förstår förstås att sonen är väldigt liten och att det bara är att acceptera läget. Men hur länge kan det dröja tills han accepterar att ligga för sig själv? Någon med erfarenhet av en närhetstörstande bebis?

  • Svar på tråden Vill alltid vara nära
  • hulda83

    Tack för era svar! Vi har en sele som han trivs i så det underlättar. Tror att det är omställningschocken också, allt blir så totalt förändrat.

  • hulda83

    [quote=76320603][quote-nick]Skånetjej01 skrev 2016-02-09 18:28:32 följande:[/quote-nick]Min flicka är nästan 2 månader och hon har hela tiden velat ligga på mig, men nu har jag kunnat lägga henne ute i vagnen på dagarna o då kan hon sova 3-4 timmar och har även kunnat lägga henne i våran säng vid 21. Så det kommer :)[

    Låter förhoppningsfullt Skånetjej! Vi har inte ens hunnit ta premiärturen med vagnen ännu pga skitväder här i Umeå.

Svar på tråden Vill alltid vara nära