• mrskreiz

    Hjälp med översättning sökes!

    Inte helt säker, men har du kollat Google Translate? Jag har för mig att de översätter. Men det blir ju en google-översättning å andra sidan... 

  • mrskreiz

    Jag håller med dig. Ditt största problem är ju dock att du kommer ha jättesvårt att hitta någon som översätter och ännu svårare att veta att den som översätter gjort ett bra jobb. Alltså - du behöver i princip två översättare, en som gör det och en som dubbelkollar den förstes jobb, så att du inte i slutändan ändå står med en google-översättning.

    Ett förslag skulle kanske vara att du googlar och sedan googlar på svaret/översättningen för att se om du kan hitta att den används någonstans och därmed är någorlunda legitim?

    Eller lever med att det är en google-översättning, sannolikheten att du träffar någon som kommer rätta grammatiken är ju ganska liten. Det är ju bättre att veta att man själv gjort översättningen än att riskera att det står något helt annat, som t.ex alla kinesiska tecken som man ser cirkulera ibland där folk bett om ordet "Duva" och så står det "Penis" o liknande.

    Bara förslag. Lycka till! Kanske dyker någon upp nu när vi håller tråden vid liv.

Svar på tråden Hjälp med översättning sökes!