• amandawic

    Vill ha kontakt med andra som planerar IVF i feb/mars 2016

    NoA22 skrev 2016-03-07 13:24:41 följande:

    Jag är lite förvirrad och fundersam. När vi var på ET i lördags så sa läkaren att vi hade en stark vinnare som vi skulle få tillbaka och som vi fick tillbaka. Sen sa han att det var en till som såg lovande ut men som labbet ville kolla vidare på och så skulle jag få besked senare under dagen om den gick att frysa. Hörde inget och inte under söndagen heller. Så jag ringde dit för att fråga idag.

    Sköterskan sa "vänta så ska jag kol... " och sen tystnad. Efter en stund säger hon "jag ska bara kolla med labb, vänta lite" o då tänkte jag hmm undrar vad som händer. Har dom gjort någon notering att dom ska kolla med labb innan de säger nått. Tankarna började snurra. Sen kommer hon tillbaka och säger glatt " det hade gått fint, 2 stycken har de fryst ner som såg fina ut!"

    Ehhh två, TVÅ!! Hur gick det till????! När det bara va en som var kvar förutom den som vi fick tillbaka!!

    Frågade henne och sa att det verkar lite konstigt.. Då sa hon att det kan vara en som dom gett upp hoppet om som återhämtade sig, medan de väntade på den andra!? Har någon varit med om det??

    Känns så konstigt för läkaren sa ju att det bara var 2 kvar att välja på varav en var en vinnare... mina tankar svävar iväg och min första tanke. Dom har väl inte fryst ner någon annans embryo i vårt namn :/ Gaaah, tankarna snurrar!!!


    Jag förstår din oro men jag tror absolut inte att du behöver oroa dig för att ni har fått någon annans ägg. 
  • amandawic
    amandawic skrev 2016-03-07 13:29:31 följande:
    Jag förstår din oro men jag tror absolut inte att du behöver oroa dig för att ni har fått någon annans ägg. 

    Haha råkade skicka iväg det där lite tidigare än planerat.. ;) 

    Du behöver nog inte oroa dig! De har ju stenkoll Glad
    Du kan nog lugnt glädjas åt att du fått en extra till frysen, vilken jackpott! Glad

    Tack Glad Ja, när jag läste mailet först tyckte jag att det var lite snålt, men nu känns det bra, det är blastisar och jag är glad att det blev något till frysen i huvudtaget! :)

  • amandawic

    Hörrni, är det någon annan som upplevt att det har blivit svårare att ta Lutinus-tabletten? 

    Nu när jag skulle ta min vaggis så tog det liksom stopp.. Använder den medföljande applikatorn och brukar få in den rätt så långt men nu tog det stopp halvvägs.

    Någon som har upplevt samma sak eller vet vad det kan bero på? :S 

  • amandawic
    Jazzgirl76 skrev 2016-03-07 14:31:28 följande:
    Jag tyckte att det var svårt första dagen jag skulle ta dem men jag hade väldigt ont och var nog lite för svullen. Funkar bättre nu. Hur många dagar har du tagit dem?

    Hoppas att det blir bättre! 
    Ruvardag 4 nu. 
    Första gången det tagit stopp och känts svullet :S Borde väl ha varit så från början om det är från äggplocket, eller? 
  • amandawic
    Jazzgirl76 skrev 2016-03-07 15:34:28 följande:
    Det har inte jag varit med om... än... förutom första dagen som sagt. Men kanske kan du ringa och fråga på kliniken om det är normalt. Tror dock inte att det är någon fara på taket om du kan få in dem utan staven. Har du provat att sitta på toastolen eller ligga ned? Jag sitter och det funkar bra för mig...
    Nej men det är säkert inget att oroa sig för :)

    Ser hur det utvecklar sig fram över, just nu var det bara ngt jag reflekterade över eftersom det kom från ingenstans, men inget jag direkt lider av :)
  • amandawic
    NoA22 skrev 2016-03-07 20:51:00 följande:
    Nä inget jag varit med om. Lustigt, vet inte vad det skulle kunna bero på!? Hur gick det nu ikväll? Var det lika då? Hoppas det funkar bättre!!

    Sitter här o klurar på när jag ska börja tjuvtesta!! Haha känner mig lite testberoende. Blir nog ett tjuvtest även denna gång som jag känner nu :)
    Brukar ta den sista för dagen precis innan jag går och lägger mig så vet inte än :)
    Men det känns som att det har ngt med att göra att jag är så uppblåst och gasig i magen just nu. Får ringa kliniken om det blir värre, tycker det har varit lite värre idag men än är det ingen fara :)
  • amandawic
    NoA22 skrev 2016-03-07 20:51:00 följande:
    Nä inget jag varit med om. Lustigt, vet inte vad det skulle kunna bero på!? Hur gick det nu ikväll? Var det lika då? Hoppas det funkar bättre!!

    Sitter här o klurar på när jag ska börja tjuvtesta!! Haha känner mig lite testberoende. Blir nog ett tjuvtest även denna gång som jag känner nu :)
    Åh, jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska våga mig på att tjuvtesta eller inte :) vet du hur många dagar man måste
    Vänta innan man får utslag på Stickan efter ett 2dagars? Vad har du beställt för test?
  • amandawic
    Jazzgirl76 skrev 2016-03-07 20:58:40 följande:
    Haha, exakt samma här. Fick hem mina 10 test från testlagret idag men vet inte när det är "OK" att börja testa... Har hört att Ovitrellen ska sitta i länge och kan ge ett felaktigt besked på teststickan.
    Någon som vet när man kan börja testa? Antar att det är olika för olika personer. Men jag har ett 2-dagars som jag är på ruvardag 5 om man börjar räkna från dagen efter insättning.
    Undrar samma och jag är en dag efter dig :)
  • amandawic
    NoA22 skrev 2016-03-07 21:11:55 följande:
    Jag beställde de billigast från Testlagret, små typ platsstickor som man doppar ner i en bägare med kisset. Körde med samma med sonen och då fick vi tillbaka ett 2 dagars. Då testade jag redan 11 dagar efter äggplock (alltså 1 vecka innan testdag) och fick ett svagt streck som blev starkare och starkare varje dag. Två dagar innan testdag tog jag ett clearblue test med veckoindikator :) så ja lite testnarkoman är jag, kan man säga ;D
    Haha det är du verkligen! :) får fundera på hur jag ska göra , får se om magen blir värre eller inte, vet inte om det kanske är en överstimulering på g..
Svar på tråden Vill ha kontakt med andra som planerar IVF i feb/mars 2016