• mamaleona

    sårad och lämnad efter 19 år

    Beklagar. MEN någonting är det här som inte stämmer. En vuxen mogen man gifter inte sig i oktober för att 2-3månader senare vilja skiljas.??? Inte efter 19 år. Men dock - är han en sådan sk.tstövel som beter sig så, är min spontana tanke att då är han inte värd dig. Kräla inte efter honom, bli inte patetisk tjatande efterhängsen kvinna som med tårarna strömmande textar, ringer o bölar. DET har du inget att vinna på utan enbart göra honom säkrare i sitt beslut med. Gå stark (utåt) runt honom o visa att du vill desamma o du fullständigt ignorerar hans galna tankar. Det är inte lätt, men värt att köra den linjen OM du vill försöka vinna honom.

  • mamaleona

    Misstro inte att du inte fixar det. Vi är många somgått igenom samma sak o man blir bara starkare i sig själv. Hoppas o antar du även haft ett sk eget liv o inte levt enbart genom honom alla dessa år - det tycker jag tyvärr alltför många gör o sedan är man verkligen ENSAM den dagen. Träffa vänner, satsa på vad du vill göra, åk nånstans. Du har din tid när han har barnen. Du lär dig njuta fast det i början känns jättekonstigt.

  • mamaleona

    nu just är det inte läge att ens tänka på någon ev ny. Det är först när du helat o hittat dig själv som det öht är MÖJLIGT att det skulle fungera. Låter lite skrämmande tycker jag - att det varit sådär tragiskt med "tåtrippande" o svärmor o du ÄNDÅ skulle vilja fortsätta i den banan, får jag fråga varför? det är väl inget liv man njuter av o mår bra i??? usch...

Svar på tråden sårad och lämnad efter 19 år