• Anonym (jag)

    Ni med barn sedan tidigare, flytta ihop mm?

    Hej hej. Jag har 2 barn sedan innan och väntar nu mitt 3:e barn med en ny kille. Så jag tänkte försöka svara på dina frågor.

    Hur introducerade du din nya?

    -Han och 2 andra kompisar kom upp till mig och fika som vilka vänner som helst. Efter det så körde han oss alla till badstranden. Efter det tjatade mina barn om honom att han skulle komma o hälsa på igen. Han fick vänta i 4 månader innan jag erkände för honom vad jag kände men att vi fortfarnade skulle ta de lite lugnt. Men allt inföll sig naturligt.

    Hur lång tid tog det innan hon/han introducerades?

    -Jag träffade honom genom kompisar så de gick rätt fort utan då att pussas o sånt par gör. Utan vi umgicks som kompisar. Resten flöt på..

    Hur lång tid tog det innan ni flyttade ihop?

    -Det tog 1 1/2 år för oss att flytta ihop. Pratade noga med barnen vad dom tyckte o ville innan. Men det var ju aldrig några problem.

    Om ni nu har gemensamma barn, hur lång tid tog det innan ni skaffade det?

    -Nästan 4 år blev det. Hade velat vänta lite längre men är så glad och lycklig över bebis som var en liten olycka men ack så glädjande "olycka".

    Hur tog barnet allt kring den nya? Hur gammalt är barnet?

    Mina barn tog det med en glädje att dom skulle få ett till syskon och att det var just med honom oxå. Mina barn är 10 och 7 år gamla. Nu är det mer diskussioner om de ska bli en kille eller tjej:)

    Om ni har en gemensam bostad, hur lång tid tog det innan ni köpte den? Inte hyra nu utan köpa...

    Tyvärr så har vi inte kommit dit än men jag längtar. Längtar massor efter hus :)

    Hoppas att det kanske hjälper dig någonting :)

  • Anonym (jag)

    Jag hade barnen varannan vecka så när jag inte hade barn så var jag alltid hos honom. När jag hade barnen så kunde han sova på soffan ibland tills barnen kom och tittade lite roligt på honom en morgon o tyckte att han skulle följa med. Slutade med att dom ledde in honom till mig o sa "här ska du sova! Vi vill titta på barnkanalen" så, så var det med de :) haha

Svar på tråden Ni med barn sedan tidigare, flytta ihop mm?