• Anonym (Ledsen)

    Funderar på att lämna Sverige :(.

    Jag känner att Sverige börjar bli farligt att bo i och politikerna låter det bara fortgå. Snart kommer vi att få ett flyktingboende på vår gata för ensamkommande pojkar i 13-17 årsåldern.

    Jag kommer inte längre våga släppa ut mina barn i trädgården och absolut inte låta dem gå till grannbarnen ensamma.

    Jag tycker att vi ska hjälpa flyktingar som har flytt från krig men kolla gärna ålder på dem samt informera dem om hur man ser på kvinnor i Sverige. Låt heller inte de som begår brott stanna.

    Jag funderar allvarligt på att flytta till Norge, Finland eller Danmark.

    Någon mer som tänker så här?

  • Svar på tråden Funderar på att lämna Sverige :(.
  • Anonym (Hållermedig!!)

    Och vi är på väg bort, tänker inte se våra barn växa upp i detta vansinnesdåd som pågår näst intill varenda dag! Sverige är inget land där det bor flest svenskar längre och det är redan dömt!

  • Anonym (Lalla)

    Vi går i samma tankar. Tycker det politiska styret är farligt inkompetenta och dessvärre verkar alliansen inte heller mogna att bedriva ansvarsfull och handlingskraftig politik. Och SD är rasistiska pajasar i mina ögon. Ser ingen framtid i Sverige. Kriminaliteten och otryggheten kommer öka i takt med utanförskapet och bristen på integration. Skatterna höjs för att klara rådande situation, därmed försvinner många arbeten och för flera motivationen att arbeta, varpå utanförskapet ökar ytterligare. Ringar på vattnet om och om igen. Ser inte hur någon människa ska kunna få en särskilt bra framtid här.

  • Anonym (Roligt)

    Det roliga är att det här året, så snart vintern är över, räknar man med att det kommer komma nästan lika många flyktingar till som förra året.

    Alla invandringsförespråkare och så kallade "antirasister" är förblindade av sitt behov av att hela tiden skryta om hur goooda de är att de totalt blundar för den misär de skapar för sina medmänniskor.

    Sverige kommer inte med nuvarande invandringstakt att vara ett särskilt trevligt land om fem-tio år...

  • Anonym (Roligt)
    athanatos skrev 2016-02-14 23:23:26 följande:
    Men var ska du fly? Det ser nästan likadant ut i hela Europa. Sverige är inte särskilt unikt, kanske lite men inte mycket.
    Troligen Östeuropa. Tjeckien kanske, är ganska västerländskt till sättet, men har undvikit mångkulturen.

    Sverige och Tyskland tog emot flest förra året och fortsätter att ta emot många. Frankrike är mångkulturellt och till stora delar dysfunktionellt sedan länge.

    Man får titta öster om den gamla järnridån för att hitta länder som inte dragits med av de vänsterliberala och postmoderna ideal som går ut på att släppa in miljoner kaotiska invandrare från tredje världen.
  • Anonym (Vill också flytta)

    Vart vill ni flytta? Frågar mest av nyfikenhet för jag är på samma spår... Oroar mig för mina barns framtid. Allt går överstyr här.. ingen leder Sverige. Håller med om att inget parti känns ansvarsfullt och starkt nog.

  • Anonym (...)
    Anonym (Roligt) skrev 2016-02-15 02:38:27 följande:
    Troligen Östeuropa. Tjeckien kanske, är ganska västerländskt till sättet, men har undvikit mångkulturen.

    Sverige och Tyskland tog emot flest förra året och fortsätter att ta emot många. Frankrike är mångkulturellt och till stora delar dysfunktionellt sedan länge.

    Man får titta öster om den gamla järnridån för att hitta länder som inte dragits med av de vänsterliberala och postmoderna ideal som går ut på att släppa in miljoner kaotiska invandrare från tredje världen.
    Fast där finns det ju en hel del social misär? Är inte andra länder i Skandinavien bättre. Där har ju vansinnet inte gått en bråkdel så långt. Finland t ex?
  • Anonym (Ledsen)

    Jag förstår absolut varför folk från krigsdrabbade länder vill komma till Sverige. Jag är för att man ska hjälpa folk i nöd. Jag tycker framförallt att man ska erbjuda kvinnor att kunna leva fritt och få en jämställd position i samhället. Sverige erbjuder dock inte detta! Invandrare är välkomna att leva som de alltid gjort, dvs i ett patriarkaliskt och förtryckande samhälle. Vi svenskar anpassar istället oss efter invandrarna. Detta anser jag är att svika kvinnor som flytt undan förtryck.

    Har man begått grova brott skall man självklart inte få stanna här! Har man bevisligen begått brott och söker asyl i Sverige så skall man självklart inte få komma in!

    Satsa på utbildning i kulturella skillnader och vilka lagar, regler och oskrivna regler som gäller i Sverige.

    Nu tror jag dock att skadan redan är skedd!

    Jag vill inte att min dotter växer upp i detta samhälle och blir sedd som ett sexuellt villebråd.

  • Notetur Nomen

    Var tror ni det är bättre att bo än i Sverige? Förstår ni ens hur unik den svenska välfärden är? Visst, om det enda kriteriet är att slippa se bruna människor finns det alternativ. Men säg då adjö till föräldrapenning, subventionerad förskola, gratis skola för alla, gratis skollunch med mera med mera (tog bara upp saker som gynnar barnfamiljer, blev trött i tummen)

    Det begås för övrigt verkligen INTE näst flest våldtäkter i världen i Sverige. Den som påstår det är antingen lurad eller oförmögen att förstå statistik.

  • athanatos
    Notetur Nomen skrev 2016-02-15 19:50:12 följande:

     Men säg då adjö till föräldrapenning, subventionerad förskola, gratis skola för alla, gratis skollunch med mera med mera (tog bara upp saker som gynnar barnfamiljer, blev trött i tummen)


    Vi kan säga adjö till allt det där oavsett inom ca 10 år. Sverige har inte råd längre.
Svar på tråden Funderar på att lämna Sverige :(.