• Anonym (LS)

    Vilket test är bäst att köpa? Plussade svag på graviditetskollen idag

    Köp Predict Erly. De mäter på lägst hcg (12mlu) av de som finns på apoteket. Själv hittade jag dem på kronans apotek, fast finns kanske på andra apotek också. Annars rekommenderar jag cb+.

    Vill dock varna lite för graviditetskollens. Jag fick dessa streck en gång när jag inte var gravid. Tog även flera från graviditetskollen dagarna före och efter som visade helt blankt. Har även hört att andra råkat ut för samma. Nu kan du ju mycket väl vara gravid och jag ser absolut ett streck på dina test. Men köp ett annat märke för säkerhetsskull :)

  • Anonym (LS)

    Jag tog dem 6 dagar efter äl. Därav visste jag att det troligtvis var falskt då det omöjligt skulle kunna visa positivt så tidigt. De negativa tog jag någon dag före och varje dag i flera dagar efteråt (slösade upp de jag hade hemma eftersom jag ändå inte litade på dem längre). Samma dag tog jag även ett predict erly som var negativt. Hade G.K testerna som mäter från 25 varit svagt positiva på riktigt så hade det synts på predict erly som visar från 12. Nu var jag visserligen gravid ändå :) Men det visade sig först svagt på äl+14 (bim) med andra test. Testade inget de sista dagarna innan bim eftersom jag inte hade några test hemma.

    Men jag tror som sagt att det är en väldigt god chans att du är gravid. Ditt streck syns ju ganska väl och ser rosa ut:) men kolla iväg och köp ett bättre test:) jag tror att cb+ är lite känsligare än cb digital. Men båda borde visa nu :)

  • Anonym (LS)
    AnnieLii skrev 2016-02-15 13:03:02 följande:

    Ja som sagt jag skulle bli förvånad om jag inte var det haha, eftersom det känns så pch nu också Ligger kvar i sängen illamående måste upp o äta ngt.. Har varit skenis förut heh men då har mensen kommit som en klocka efter att jag testat negativt. 25mIU är ju ganska mycket, har fått för mig att jag testat med andra test innan som varit känsligare :/ ja vi har 3 olika apotek här jg bor så borde finnas på ngn...

    Föresten jag Tog ett test när jag vaknade men den visade också svag positiv men endå rosa liksom... Tänker om testerna inte är tillräckligt känsliga, eller jag inte har samlat på tillräckligt mycket hgc pga jag har ju 28 dagars cykel men förra månaden va den 30 dagar o därför min app säger jag skulle få mens imorgon men jag räknar på igår eftersom den annars i snitt alltid kommit den 28 prick.


    Hej! Hur har det gått? Jag testade som sagt svagt positivt på bim (äl+14) med test för 25 mlu. Men ett som var från 10 mlu visade tydligt. Hur mycket hcg man har i kroppen vid en viss tid beror ju på flera olika saker
  • Anonym (LS)
    AnnieLii skrev 2016-02-16 12:35:51 följande:

    Hej :) jag har låtit blir testa med egen test idag, ska svänga förbi barnmorskan för de har drop in tid idag, ta ett test och ventilera lite :) men igår fick jag ett paket CB+ och testade den på kvällen för kunde ej låta bli. De va ett plus men väldigt svag men min man kunde endå se de o han visste ej vart han skulle titta hahah. Sparade den andra o tänkte ska ta imorgon :) den syns också tydligare i verkligheten


    Jag ser ett streck där och jag tror att cb+ är pålitligare än gravkollens :)
Svar på tråden Vilket test är bäst att köpa? Plussade svag på graviditetskollen idag