• linoa131

    IVF mars/april

    Sjöblomman skrev 2016-03-30 23:01:14 följande:

    Fredag 7:30


    Vad kul , håller tummarna för er 2 !
  • linoa131

    Sbabb fråga : finns det några tecken på hur man känner sig som kan tyda på om äggblåsorna utveckla sig bra och så? Ultraljud imorgon och börjar stressa ordentligt. .. påminner om när jag trodde att jag skulle få en vanlig gyn besök och fick besked om att det var stora fertilitetsoroblem. Jag är jätterädd att få dåliga besked imorgon igen. Förstår också din känsla Regnbågsdröm. hoppas hoppas hoppas att din mens kommer snart.

  • linoa131
    Lillajag86 skrev 2016-03-31 17:52:55 ! följande:

    Idag ska jag ta min sjätte spruta. I morse var jag och lämnade blodprov samt gjorde VUL. Totalt hade jag 18 äggblåsor. De allra flesta var under 10 mm och två låg på runt 12. Eftersom detta är mitt första IVF försök så säger det inte mig så mycket, är det bra eller inte? Läkaren sa att det var bra och att äggblåsorna kommer hinna växa till sig. Ni som gjort det här förut, kommer det att växa fler äggblåsor eller är det dessa 18 som vi kan "räkna med"?


    Oj! Som jag förstår efter det jag läst låter det lovande! vad kul
  • linoa131

    Har precis sprutat Orgalutran och fick en reaktion på huden typ nässelutslag gast stor och röd, är det farligt? Har någon annan fått det?

  • linoa131

    Jaha Tack! Blev livrädd igår men tänkte inte på att läsa förpackningen! Det var inte så besvärligt, bara oroande att något gått snett.

  • linoa131
    Mollan81 skrev 2016-04-01 15:29:08 följande:

    En fundering, hur gör ni alla under tiden ni sprutar med alkohol? Låter ni helt bli eller vågar ni ta ett glas till maten? Jag ska på middag ikväll och är väldigt kluven hur jag ska göra. Låter jag bli helt bli så kanske en fråga kommer och jag orkar verkligen inte med att prata om detta. Jag funderar på att ta ett glas och dricka väldigt långsamt så att det inte tar slut på hela kvällen... Hur hade ni andra gjort? Kanske inte hör hit egentligen men jag testar att fråga.


    På min klinik har jag ställt frågan och de har sagt att ett glas vin här och där inte gjorde något så jag anar mig ett glas vin på fredagar och lördaga.
  • linoa131
    Utflykt i verkligheten skrev 2016-04-02 04:38:02 följande:

    Sophiahemmet. Och du?

    Vore det inte roligt med en lista på oss som är här inne? Så man får en överblick var alla befinner sig i processen.


    Tycker också det. Jag tappar koll nu verkligen vad alla gör och hur långt man har kommit i behandlingen !
  • linoa131
    Regnbågsdröm skrev 2016-04-02 08:46:39 följande:

    Godmorgon vänner! Börjar dagen med en blödning. Dag 14. Såja! Nu är allt som det ska! Tror jag ska välja att lita på min klinik som säger att blödningen innebär att man är nedreglerad, att inget blodprov behövs utan att blodet är beviset. Men ringer på måndag ändå och frågar igen. Men nu är allt som det ska! Äntligen! Börjar med sprutorna på onsdag som planerat tänk vad lite blod kan göra en glad! Nu hoppas vi dock att vi aldrig ser sånt igen


    Yeah! !! Det var verkligen kul att läsa! Vi känner inte varandra men efter att ha läst alla dina inlägg hade jag ändå tänkt på dig då och då och hoppas på att den där blödningen skulle snart komma. Gött! Nu kan du börja med sprutorna eller?

    Jag var på ultraljud igår. läkaren var muntrande och jag har tydligen 9 blåsor. 2var på 15 och resten mellan 11 och 13. Borde bli ägguttag på onsdag.
  • linoa131
    CAM86 skrev 2016-04-02 15:32:53 följande:

    Regnbågsdröm - kom precis hem , av 8 befruktade så klarade sig 1, den hade utvecklat sig väldigt bra, så nu är den lilla kämpen i min mage. Blev tyvärr inget till frysen.. Så nu är det bara att vänta tills de 15:e då jag får göra gravtestet.. :)


    Det räcker med 1 om det är den rätta! Håller tummarna för dig
  • linoa131
    Ivfsyskon skrev 2016-04-03 12:42:38 följande:

    Tjuvtestade tvärminus idag på ruvardag 8. Det gjorde jag även när jag var gravid med vår dotter och då visade det plus redan då. Hoppaet är ute. :(


    Vad trist styrkekramar till dig. Du får satsa på nästa gång, det kommer hända före eller senare.
Svar på tråden IVF mars/april