Inlägg från: Änglamark |Visa alla inlägg
  • Änglamark

    Påbörjad pergotime 2016

    Hoppar in här...
    Kan däremot inte hjälpa TS, då jag inte upplevt det du skriver. Har ju däremot också nästan nyss blivit klar med min första kur Pergotime. Gjorde vul i torsdags som visade något ägg men alldeles för litet för att det ska bli något vettigt. Ska på återbesök på tisdag för att se om det tagit sig annars blir det att dubbla dosen Pergotime till nästa gång.

    Känner du av din ägglossning tydligt, CaptainEm?

  • Änglamark

    Ja, de bokar in vul för att kolla hur det går, det finns även risk för flerbörd när man äter Pergotime och det är väl mest därför man kollar med vul. Så det inte ligger 5 mogna ägg som tar sig Flört Var där i tisdags igen men det hade inte hänt något så nu ska jag köra igång med dubbel dos Pergotime om en vecka ungefär. Får vi se om det händer nåt då! 


    Jag har ju trott att jag har känt av min ägglossning under åren men det har ju framkommit att jag har PCO vilket innebär att jag inte ägglossar, så nope, kan inte ha känt något... Men jag vet inte om det kan va det du har, upplevs nog olika av många. Det är du som är bäst på att känna igen din kropp, men kan troligtvis vara ägglossningen särskilt om det gav utslag på ägglossningstestet. Jag ska köpa på mig ett gäng stickor, har du något tips på vilka som är bra? Hoppas ni lyckades pricka in rätt tid nu när sambon åkte iväg Skrattande

Svar på tråden Påbörjad pergotime 2016