Inlägg från: Anonym (rumplisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (rumplisa)

    Hur tränar man sig till ABBA-rumpa inför beach 2016?

    Vissa har tur i det genetiska rumplotteriet. Deras fett sätter sig snyggt. Andra, som jag själv, måste jobba för en snygg rumpa.

    Fettet sätter sig helt fel på min rumpa exempelvis. Det innebär att jag måste hålla mig smal. Men inte ens det räcker. Behöver träna rumpan för att fylla ut den med muskler för att den ska vara någorlunda fin.

    Gymar en gång i veckan och fokuserar på rumpmaskinerna. Sedan går jag regelbundet i trappmaskin. Dessutom gör jag squats och utfall någon gång i veckan.

    Det tog ett halvår att gå från en helt platt och hängig röv till en någorlunda rund och fyllig sådan. Skulle säkert kunna få en perfekt rumpa om jag gymade mer men har inte tid för det.

    Det viktigaste för att få stora muskler (=putande rumpa) är att köra tunga vikter. Man behöver inte göra många repetitioner men ska lyfta (eller pressa) så tungt att det är på gränsen till vad man orkar.

  • Anonym (rumplisa)
    trash panda skrev 2016-05-12 08:30:05 följande:

    Alltså, jag är verkligen den sista som skulle anklaga snygga spänstiga kvinnor för att vara "feta" och allt vad det nu är, men den där rumpan är ju en "vanlig Svensson-röv". En helt vanlig rumpa. Ser ut som rumpor ser ut normalt. Absolut inte ful på något sätt, men som sagt...normal. Tror inte det är något man kan träna sig till (om man inte startar med en gravt överviktig kropp förstås).

    Själv har jag absolut inte en lika snygg rumpa men det är för att jag för närvarande väger ett antal kilo mer än ABBA-brudarna. När jag varit normalsmal med en svenssondallrig otränad röv så har den sett ut ungefär sådär.


    Sedan finns det vi som haft otur i det genetiska lotteriet. Min rumpa är helt platt i sitt naturliga tillstånd även om jag är pinnsmal. Jag MÅSTE träna rumpan för att få ens lite put.
Svar på tråden Hur tränar man sig till ABBA-rumpa inför beach 2016?