Inlägg från: Långbenopluto |Visa alla inlägg
  • Långbenopluto
    Kuben skrev 2016-04-07 12:00:49 följande:

    Ja, jag fattar inte varför jag gav mig... jag frågade och frågade och fick samma svar om och om igen.
    Kan tilläggas att jag är förbi av trötthet och knappt står upp då hon är vaken så ofta.

    Lillan är ju 1 1/2 år så jag gissar att cpap inte skulle funka då hon sliter bort allt. Det var INTE roligt att få på alla elektroderna för observation på sjukhuset.

    Vad är Bipap?

    Hos vem kan jag hyra/få ett andningslarm? Finns det även sådana som kollar hur låg saturationen blir - eller det kanske är kört förresten då hon sliter bort allt...

    Tack för era svar!!


     


    Åk tillbaka och åk inte därifrån förren du har fått svar som gör dig trygg!
  • Långbenopluto
    Kuben skrev 2016-09-01 18:17:49 följande:

    Hej och stort tack för alla svar!!

    Hur vet jag var hennes 02-nivåer ligger?

    Hon har inga stora mandlar eller polyper.
    Jag var tillbaka till barnläkaren på Bumm idag som hävdade att man inte kan få andningsuppehåll om man inte är väldig prematur, minst v 30... han hade inte läst resultaten från sömnlabbet. Sedan hävdade han att det bara var saturationsbrist - och när han sedan läste vidare i resultaten och såg att det var 4 uppehåll per timme så sa han att det ABSOLUT INTE kunde bero på refluxen. SUCK!


    Jag har tjatat kring saturationsmätare och andningslarm, men inte fått något. Idag började han emellertid göra research kring ett ev saturationsmätare. Men han visste inte om det gick att få en sådan på en 2:åring.

    Mamma 76, var kan man låna en pulsoxymeter ?

    Nu har det gått 6 månader sedan sömnlabbet och hon sover fortfarande lika illa. I natt var jag uppe med henne 14 gånger!! Hon somnar om lätt, men blir så klart väldigt trött... och jag är helt förbi av trötthet. Jag har varit sjukskriven i 6 månader av utmattning pga sömnbrist de senast 2 åren, men det verkar som om jag blir utförsäkrad nästa månad. KUL!! Not. smile4.gif


    Blir du utförsäkrad? Men hade inte FK tagit bort den regeln?
Svar på tråden Andningsuppehåll, vad anses ok? Erfarenheter?!