Inlägg från: Anonym (Johan (anonym)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Johan (anonym))

    Tycker tjejer att det är bra med leksaker?

    Jag är en kille (eller man kanske man ska säga) på nästan 40 år. Har fru och barn.

    Jag har aldrig lärt mig att tillfredsställa min fru ordentligt. Det känns som att hon tycker att sex är ok, men jag tror inte hon kommer och hon verkar inte tycka det är skönt när jag försöker med handen.

    Det hon verkar gilla bäst är att bli slickad så det gör jag så klart ibland men får lätt kramp i nacken, tungan, etc. för att man måste hålla på så länge.

    Har tänkt att jag kanske ska introducera en leksak för att hon ska få ut mer av sexet, men är rädd för hennes reaktion.

    Anses det normalt bland tjejer att partnern använder leksaker på henne och vad är då bäst en vanlig vibrator eller en penisring med vibrationer? Har läst om Dolfinger och Rabbit som verkar kunna ge alla tjejer orgasmer, vilket är bra då hon verkar ha svårt att komma.

    En annan sak jag undrar är om det är normalt att vilja se sin tjej i stayups? Jag tycker att det är så otroligt sexigt så det vore verkligen min dröm om hon kunde ha på sig det. Skulle ni tycka att ett sådant förslag är konstigt?

  • Svar på tråden Tycker tjejer att det är bra med leksaker?
  • Anonym (Johan (anonym))

    Hej, tack så mycket för bra svar.

    Jag ska erkänna att jag helt tappar lusten för sex när jag har sprutat och jag blir väldigt trött också så det brukar bli att jag bara somnar efteråt.

    För mig skulle det nog vara bra om hon kom först, men jag har inte kommit på något hon tycker är skönt förutom att slicka och jag tror inte att jag klarar fysiskt att slicka henne till orgasm.

    Detta med att prata är nog bra, men för mig blir det sjukt onaturligt att prata om sex när man inte har det. Var och när brukar ni göra det och hur kommer ni in på ämnet? Känns det inte pinsamt att prata om?

Svar på tråden Tycker tjejer att det är bra med leksaker?