• Anonym (q)

    Tycker tjejer att det är bra med leksaker?

    håller med föregående talare. Jag är i din ålder TS och har underbart sex, och har haft även med tidigare partners. Jag blir nästan förfärad av att du skriver "jag tror inte hon kommer". Vadå tror inte? Hur kan man vara ett par en längre tid utan att veta en sån sak? Har du inte frågat henne? Eller slutar ert sex när du (mannen) har kommit? Tyvärr finns det en del som har det så illa. 

    Stay-ups är högst ordinärt idag, kan inte tro hon skulle bli upprörd om du frågar om hon kan ha på sig det. Vem vet, hon kanske känner sig sexigare i det även för egen del, inte bara för att klä upp sig inför dig. 

    Kommunikation är A och O. Prata om sex när ni inte har det, säg att du funderar över vissa saker och gärna vill göra det bättre för henne, se vad hon svarar. 

  • Anonym (q)

    Glömde detta med leksaker. Det får ni diskutera, kanske titta på bilder på nätet osv. Om ni inte tidigare har testat och inte är vana att prata om ert sexliv kan det bli fel om du köper något utan att ha kollat med henne först, men det kan bliriktigt kul om ni gör det som ett gemensamt projekt . 

Svar på tråden Tycker tjejer att det är bra med leksaker?