• Asirna

    Tycker tjejer att det är bra med leksaker?

    Par som inte kan kommunicera brukar inte ha bra sexliv, för de kan inte säga till sin partner vad de gillar, så nu, fråga din fru vad hon gillar i sängen, om du önskar se henne i stay-ups, fråga henne om det!

    Ang sexleksaker, jag är en ung kvinna på 22 år, var jag som faktiskt föreslog det till min partner. Så nej, om ni inte pratar om ert sex är det självklart att ni inte utvecklas där.

    Så sätt igång och prata med varandra, bara om man vågar öppna och berätta sina fantasier, vad man blir riktigt kåt på, vad man finner sexigt, så kommer det förändra ert sex liv totalt :)

  • Asirna
    Anonym (q) skrev 2016-04-15 00:49:20 följande:

    Glömde detta med leksaker. Det får ni diskutera, kanske titta på bilder på nätet osv. Om ni inte tidigare har testat och inte är vana att prata om ert sexliv kan det bli fel om du köper något utan att ha kollat med henne först, men det kan bliriktigt kul om ni gör det som ett gemensamt projekt . 


    Precis! Sedan kan ni ta det lugnt i början och börja med stimulerande glidmedel.
  • Asirna

    T.ex. då jag föreslog sex leksaker och att jag skulle vilja ha en dildo av hans kuk, så skrev jag det på sms, att få sms om vad ens partner skulle vilja göra eller testa tycker jag är hett och laddar upp en viss spänning till nästa gång man har sex.

    Du kan bla. skriva att du börjar bli kåt av att tänka på hennes kropp, skriv vad exakt du skulle vilja göra med henne, som t.ex. suga på hennes bröst eller slicka henne.

    Men sedan kan du börja dra upp ämnet om sex när ni kanske sitter i soffan eller när ni ligger i sängen. Börja då något försiktigt som
    "Är lite nyfiken på om det finns något nytt som du skulle vilja testa i sängen?"

    Det är nog överraskande för henne att du frågar, så se först hur hon reagerar. Sedan kan du faktiskt föreslå om hon skulle vilja testa någon sex leksak som vibrator ring som ska göra det väldigt skönt för oss kvinnor.

    Sedan om det första går bra kan du börja fråga henne om det finns några ställningar som hon skulle vilja testa och vilka som hon gillar bäst, fråga också vilka fantasier hon har.

    Det känns säkert jätte obekvämt för vissa att börja prata så här, men om ni är partners så borde i kunna göra det utan problem. Sedan finns det sex terapeuter och det kanske skulle kunna vara något för er för att förbättra ert sex liv.

  • Asirna
    Anonym (???) skrev 2016-04-16 10:51:29 följande:

    Du är nästan 40 år, gift, har barn. Och
    - du vet inte om din fru får orgasm
    - du somnar direkt efter att du kommit
    - du tycker det är pinsamt att prata sex med henne

    Herregud, skulle inte bli förvånad om hon lämnar dig vilken dag som helst och träffar en man som bryr sig om hennes njutning och beter sig som en riktig man! Ta tag i detta snarast!!


    Du var direkt inte bra på att komma med råd.. Han skriver ju har för han inte vet riktigt hur han ska göra.
Svar på tråden Tycker tjejer att det är bra med leksaker?