• fae

    Hitta partner med BDSM intresse på vanliga dejtingsajter?

    DS är rätt överskattat. Dessutom hänger det ju lika många nötter där som överallt annars.

    Jag har själv inte befunnit mig på vanliga dejtingsajter men varför skulle det vara ett problem att ta upp sina sexuella preferenser på sådana ställen med? Allt handlar väl som vanligt om finess.

  • fae

    Just ja. Hur man bär sig åt. För mig brukar det mest vara slumpen, tur och att det bara blivit lite sådär, jag har aldrig direkt aktivt sökt, men förstår att det är annorlunda för män på nätet. Mitt tips är att vara tydlig med vad du söker, oavsett var du letar, men att som sagt applicera lite finess där...

  • fae
    Anonym (Söker) skrev 2016-04-16 14:46:21 följande:

    Ja håller med DS är överskattat och är ju inte en dejtingsajt som en del verkar tro. Tog upp det för att slippa alla kommentarer "sök på ds". 

    Många dejtingsajter tillåter inte att man skriver om sex rakt ut. 


    Du menar i profilen? Nähä kanske inte det, men när du får en privat kontakt med någon går det väl bra att även prata sexuella preferenser, poängtera vikten av dessa för din del, tänker jag. I synnerhet om du är ute efter en kärleksrelation och inte bara sex.
  • fae
    Anonym (Söker) skrev 2016-04-30 14:52:10 följande:

    Även om man kanske kan skriva ut sina sexuella preferenser på olika sätt (har själv haft en profil som talade rätt mycket klarspråk) så är frågan dock om det är en sån bra idé. Det kanske då verkar som man bara har sex i huvudet.


    Men varför måste det framgå tydligt på profilen vilka dina sexuella preferenser är, varför funkar det inte att komma in på det naturligt i en konversation istället? Just eftersom du inte endast söker sex.
  • fae
    Anonym (Söker) skrev 2016-04-30 17:08:20 följande:

    Att vi har samma sexuella preferenser är ett måste. Att visa vad man söker redan i profilen är ett bra sätt att filtrera bort de som alls inte har samma intresse. Innan man lägger ned en massa tid (jag skriver alltid genomtänkta mail och har hög svarsfrekvens dock tar det ju tid) på att maila någon som ändå inte vill samma saker. 


    Ok men då har du ju begränsat dig själv så pass att du har svaret på din fråga redan. Nej då finns det inget bra sätt för dig att söka en relation via vanligt dejtplejs. Du får lägga ner tid istället. Om du tycker att det är tidsödande. Jag förstår inte alls problemet, att ha en frekvent konversation med "genomtänkta" svar brukar inte vara ett problem heller oavsett var man hittat varandra. I min erfarenhet då. Känns det verkligen så jobbigt att lägga lite tid på att maila kanske nätet inte alls är din arena..?
  • fae
    Tusselina skrev 2016-04-30 20:51:53 följande:

    Jaha? Oj, då är det väl bäst att jag genast talar om för min slav att han utsätter mig för kvinnoförtryck då....

    Ok, kan förvänta mig fördomar att jag skulle förtrycka honom.... men att han förtrycker mig? Det var oväntat! Men säger du det så! Tror han kommer finna det ganska kontroversiellt så bäst jag ser till att jag har piskan redo om han försöker argumentera emot


    Hahaaha, underbart...
Svar på tråden Hitta partner med BDSM intresse på vanliga dejtingsajter?