• Tusselina

    Hitta partner med BDSM intresse på vanliga dejtingsajter?

    Hittar generellt på "slump" på andra ställen än regelrätta datingsiter, aldrig varit på en sådan.

    Det ska ju finnas  lite knep från tillbaka innan internet när det var än svårare och det inte fick nämnas i kontaktannonser - pussla in "Roissy" (från Story of O) ska funka som manlig dominant eller kvinnlig undergiven. Annars kan du ju nämna att du är "bestämd" i enrum etc. 

  • Tusselina
    Anonym (SOLAR ALLTID TOPLESS) skrev 2016-04-30 16:47:25 följande:
    Ursäkta, jag vill inte vara elak men är inte BDSM lite kvinnoförtryck? 
    Jaha? Oj, då är det väl bäst att jag genast talar om för min slav att han utsätter mig för kvinnoförtryck då....
    Ok, kan förvänta mig fördomar att jag skulle förtrycka honom.... men att han förtrycker mig? Det var oväntat! Men säger du det så! Tror han kommer finna det ganska kontroversiellt så bäst jag ser till att jag har piskan redo om han försöker argumentera emot
  • Tusselina
    Anonym (Söker) skrev 2016-04-30 14:52:10 följande:
    Även om man kanske kan skriva ut sina sexuella preferenser på olika sätt (har själv haft en profil som talade rätt mycket klarspråk) så är frågan dock om det är en sån bra idé. Det kanske då verkar som man bara har sex i huvudet.
    Får jag gissa att du då hör till de som inte vill det alls ska genomsyra förhållandet? Att hinta om den typen av dynamik är ju verkligen inte per automatik bara refererande till sex. 

    Som exempel på väldigt klarspråk variant jag hypotetiskt skulle kunna tänka mig att använda som säger ganska exakt vad jag söker för någon med den läggningen, inklusive vilken "typ" av dominant kvinna jag är utan att alls gå in på sex: 

    "Gillar att ta väl hand om och ansvar för duktiga och snälla män"  - det säger att jag är ganska snäll och omtänksam typ och tycker om ett stort övergripande ansvar över min partner som jag dessutom vill ska vara en som gillar att vara en "good boy" och att jag föredrar att inte behöva bestraffa mycket. Vore jag inte ute efter mer eller mindre TPE utan mer bara sexuellt skulle jag kanske lägga in "för njutningen av" efter ansvar. Inget av det trycker något sexuellt i ansiktet på något och knappast inget någon som är mer "vanilj" kan bli förolämpad av att läsa. Lite mer vågat så kanske jag skulle lägga in "dyrkas av", men gillar inte alltför undangivna män utan föredrar att ta kontroll över en lite "starkare" typ så det kan vara lite vanskligt, det har risken att dra till sig lite för självuppoffrande sorter.
    En som är rätt "typ" bör förstå vad jag menar och åtminstone lägga in någon rad i ett meddelande som "flirtar" med den biten - någon som inte gör det är inte rätt typ eller lite trögfattad och grov screeningen är därmed gjord utan att någon behövt bli sexuell eller explicit (någon som utifrån det försökte direkt prata sex på en inte ren sexkontaktsida skulle också avslöja sig som ute efter "fel" för mig saker). 

    Är det viktigt nog för dig att vara ett "måste" har du egentligen bara två vettiga alternativ - "hinta" så att rätt sorts personer "fattar", eller just spendera väldigt mycket tid. Du riskerar i mycket högre grad att "skrämma iväg" någon som är rätt sorts lagd person genom att försöka just prata sex direkt än att försiktigt hinta det i presentationen. 
    Är du ute efter endast den typen av dynamik när det kommer till sex så lär det funka bra med t ex "bestämd men endast i enrum"
Svar på tråden Hitta partner med BDSM intresse på vanliga dejtingsajter?