Inlägg från: Farfallos |Visa alla inlägg
  • Farfallos

    Hemsidor

    Jag har och driver ett antal webbsidor både för mig själv och andra, och jag skulle tro att du får mest för pengarna om du väljer one.com. Vill du göra mer avancerade grejer med cron och konsollen så kanske de inte är optimala, men jag tror inte att du är där ändå. De har många bra verktyg och funktioner och det är jätteenkelt att uppgradera om du behöver mer utrymme eller prestanda, men även enklaste paketet håller riktigt bra prestanda tycker jag. Jag har sämre prestanda på dyrare webhotel än one.


    OBS! 1 - Inget är svart eller vitt. 2- Lägger du ord i min mun får du ovett.
  • Farfallos
    SupersurasunkSara skrev 2016-04-23 09:11:36 följande:

    Ok tack. Cron och det andra du skrev vet jag inte vad det är ens Jag ska ha sidan för att presentera mitt framtida företag. Lite flikar att klicka på så att inte första sidan blir så kompakt med info. Bättre att välja vilka delar man vill läsa om tänker jag.


    Det jag nämnde har inget med utseendet på sidan att göra, utan med funktioner som t.ex schemaläggning av utskick eller hantering av mail med underdomäner typ namn@avdelning.foretag.se

    På One så kan du installera WordPress med ett klick. Kan du inte Webbdesign så underlättar det en smula. De har även ett eget enklare verktyg för hemsidebygge som jag inte har testat. Men jag skulle nog testa det före WP ändå.
    OBS! 1 - Inget är svart eller vitt. 2- Lägger du ord i min mun får du ovett.
Svar på tråden Hemsidor