Inlägg från: Alvice |Visa alla inlägg
  • Alvice

    slemproppen?! Bara v.31+1!

    Det låter som att förlossningen är på väg att starta. Ring till förlossningsavdelningen och be att få komma in på en kontroll ikväll. Har det startat så kan de ibland hinna stoppa att det drar igång när det är så tidigt.

  • Alvice

    TS va konstigt att dom grundar det på en undersökning för 6v sen. Läget kan ju ändras från en dag till en annan. Jag hade krävt en ny tappkoll på specialist mvc. Det tycker jag inte att kan neka dig till om du är orolig och har mkt sammandragningar.. Jag har fått förkortad tapp med båda mina barn. Haft mkt sammandragningar o slempropp som släppt, sen har förlossningen startat med mol o ryggont o sen vattenavgång (v34).

    Vila på!

  • Alvice

    Vad dåligt att man ska behöva tjata och slåss för att bli hörd. De verkar inte ha så noggranna rutiner de följer. Stå på dig och vad du känner och bra att ta med mannen som stöd. Lyssnar inte ens vanliga BM kan man kanske ringa specialist mödravården eller någon annan BM och ta upp problemet.
    (Mitt Hb var bra när det kollades första gången, sen låg det på gränsen i v26 så blir det omkoll nu i v33. O med tidigare graviditeter har jag också haft uvi så denna graviditet skulle jag tydligen lämna 4 urinprov, som rutin när man haft tidigare besvär, sa bm.)

Svar på tråden slemproppen?! Bara v.31+1!