Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Tvillingar på 5 månader och gravid igen

    Tror det är ett absolut måste att pappan kan vara hemma helst på heltid också det första halvåret eller året. Annars tror jag det är risk TS att du går under. Är ni två vuxna hemma så OK för då kan en ta tvillingarna och en tar bebisen. 

    En bekant till mig fick först ett barn och sedan tvillingar med bara ett drygt års mellanrum. De har fixat det men det verkade oerhört tufft under en period. Mamman var mycket ensam med barnen och kunde inte ta sig någonstans med alla tre. De satt hemma all tid som pappan jobbade. Inget jag skulle rekommendera.

  • Anonym (A)
    Loncelot skrev 2016-04-27 12:09:08 följande:
    eemaam skrev 2016-04-27 11:54:17 följande:

    Wow!


    Var det ironi bakom wow:et? Hoppas inte

    Varför ja berätta var mest för att ja ville säga att man klarar allt i livet bara man kämpar
    Klart man klarar det om man måste. Men det gäller ju att båda föräldrarna är beredda att gå "all in" och att relationen klarar att sättas på paus ett bra tag. Risken för skilsmässa eller andra tråkigheter kan nog vara stor annars. Det måste inte bli en solskenshistoria med flera småbarn så tätt.
  • Anonym (A)

    Dessutom har ju TS tvillingar. Det är väl stor skillnad på att ha två små barn tätt eller tre! Då är man helt beroende av att kunna hjälpas åt bägge föräldrarna.

Svar på tråden Tvillingar på 5 månader och gravid igen