Inlägg från: Loncelot |Visa alla inlägg
  • Loncelot

    Tvillingar på 5 månader och gravid igen

    Jag har 11 månader mellan mina äldsta har fungerat jättebra nu har vi 3st 1år, 4 och 5år fungerar toppen och nu planerar vi en 4:e bara man vill så tror jag iallafall att allt går bra sen är livet i sig en bergodalbana, men blir ju inte jobbigare än vad man gör det och så länge man är 2 så klarar man allt

  • Loncelot

    Kan ju även inflika att på 5år har ja haft en vaginal förlossning, 2kejsarsnitt, en gallstensoperation, en gastroskopi samt 2 st ryggoperationer, så länge man är stark o har viljan så klarar man allt :)

  • Loncelot
    eemaam skrev 2016-04-27 11:54:17 följande:

    Wow!


    eemaam skrev 2016-04-27 11:54:17 följande:

    Wow!


    Var det ironi bakom wow:et? Hoppas inte

    Varför ja berätta var mest för att ja ville säga att man klarar allt i livet bara man kämpar
  • Loncelot
    Anonym (A) skrev 2016-04-27 12:10:56 följande:

    Klart man klarar det om man måste. Men det gäller ju att båda föräldrarna är beredda att gå "all in" och att relationen klarar att sättas på paus ett bra tag. Risken för skilsmässa eller andra tråkigheter kan nog vara stor annars. Det måste inte bli en solskenshistoria med flera småbarn så tätt.


    Självklart inte, det har varit upp o ner hos oss oxå solskenshistoria är långt från verkligheten
  • Loncelot
    eemaam skrev 2016-04-27 12:15:09 följande:

    Absolut ingen ironi! Snarare en positiv känsla jag fick över att du gått igenom så mycket och verkar gå stark igenom det! Empowering, liksom.


    Ingen är allsmäktig men det har gått bra
  • Loncelot
    Anonym (A) skrev 2016-04-27 12:21:40 följande:

    Dessutom har ju TS tvillingar. Det är väl stor skillnad på att ha två små barn tätt eller tre! Då är man helt beroende av att kunna hjälpas åt bägge föräldrarna.


    Självklart men 11månader emellan anser jag vara att ha tvillingar från 11månaders ålder, mina barn har varit väldigt små och sköra från födseln, sen är inget lätt i livet alla ställs vi inför utmaningar, jag hade en en farmor med grav alzheimers och en farfar som fick stroke i samma veva som ja var den enda som kunde hjälpa dom på rätt väg, så oavsett olika åldrar tätt eller samtidigt så ger livet än omgång som man får kämpa sig upp för, sen är alla olika självklart....
Svar på tråden Tvillingar på 5 månader och gravid igen