Inlägg från: orzia1 |Visa alla inlägg
  • orzia1

    Tre hinnsäckar, ett hjärta

    På mig så syntes också lite oklarheter, dvs tomma hinnsäckar, sen efter några veckor fanns det en klump (bebis) och en ännu oklar hinnsäck sen efter ytterligare ngr v såg man en bebis med hjärtat som tickade. Men inget mer. Nu efter fler ul då man sett en bebis så var vi på ett UL i måndags ( 15+1) då såg läkaren en bebis o två lika stora moderkakor, ska på rul den 16 maj så hon brydde inte sig om att leta efter en bebis till.. alt är att det varit två o den ena tillbaka bildats men moderkakan har fortsatt växt, el så är där två... men tycker det verkar konstigt hur de har kunnat missa en bebis på ca 5 ul

  • orzia1
    fattar nada skrev 2016-04-28 18:17:29 följande:

    Ja klart jag uppdaterar så fort jag vet :) det var ganska chockartat och nu vill man ju bara veta! :)

    Oj vad konstigt orzia1 och så jobbigt att inte veta säkert efter så många ul! Men på rul lär du ju få ett klart svar iaf :)


    Ja vi var först helt inställda på att det skulle vara minst 2 men sen när vi sett en bebis så är vi väldigt nöjda med det, så det var lite omtumlande när vi var där i måndags, hade varit roligt med två och praktiskt då man slipper fler graviditeter. Men vi är evigt tacksamma om där är "bara" en också.. ja vårt rul är ju ändå förhållandevis snart. När ska du tillbaka för koll?
Svar på tråden Tre hinnsäckar, ett hjärta