• sthlmbrud

    blöda under bröllopsnatten

    Hej jag skulle verkligen behöva hjälp. Jag vet att det finns säkert hundratals människor som har startat trådar om detta ämne men jag skulle vilja veta vad människor som hamnat i samma situation som jag är i nu gjorde, men alla tips och råd uppskattas enormt. Jag blev av med oskulden med en kille som betydde allt för mig, det kändes bra och rätt när det skedde men nu i efterhand så har jag hamnat i klistret. Jag ska nämligen snart gifta mig med ngn från hemlandet och då måste jag ju blöda under bröllopsnatten. Jag vet mycket väl att alla tjejer inte blöder men att försöka övertala folket från mitt hemland att det är så, är rent ut sagt hopplöst. Om jag nu skulle försöka prata med min mamma om detta så kommer hon märka att jag försöker dölja ngt. När jag hade sex första gången så blödde jag lite. Så snälla, kom med allt ni har att erbjuda. Jag tror att jag kan med säkerhet säga att detta handlar om liv och död.
  • Svar på tråden blöda under bröllopsnatten
  • Anonym (!)
    Egon den stora skrev 2016-04-30 08:29:15 följande:

    Jag fattar inte ens hur ni kan ge sådana råd som att lura någon på bröllopsnatten. Hon ska inte gifta sig med någon som inte accepterar henne. Ta dig bort från familjen, det kan aldrig sluta lyckligt att vara kvar!


    Precis.

    Och dessutom ska inte mannen behöva leva resten av sitt liv med en person som medvetet försökt lura honom.
  • Spagettimonstret

    Glöm aldrig Pela och Fadime är en förening som motarbetar hedersvåld. De hjälper flickor och kvinnor som lever under förtryck och riskerar giftas bort mot sin vilja. Här finns mer info, TS:
    gapf.se/fa-hjalp/
    Det finns hjälp att få!

  • Anonym (mm)

    Men ni fattar väl att det är så enkelt att ge upp hela sin familj sådär. Spendera resten av livet ensam utan släktingar. Det är inte så jävla enkelt som ni tror.

  • Anonym (what)
    Anonym (!) skrev 2016-04-30 13:15:38 följande:

    Precis.

    Och dessutom ska inte mannen behöva leva resten av sitt liv med en person som medvetet försökt lura honom.


    Ne självklart är det jätte hemskt att lura honom på det viset. Att han om han får reda på sanningen dumpar henne och hennes familj kanske dödar henne är ju ingenting i jämförelse.
  • Anonym (Hur?)

    Jag menar verkligen inte något illa med denna fråga på något sätt. Jag bara vet väldigt lite om ämnet och när jag läste tråden tänkte jag bara. Vem kommer kontrollera?

    Det kanske är en så stor del av ritualen att det faktiskt kollas upp? Annars kan man väl bara smita iväg efteråt och ljuga om någon frågar?

    Som sagt, vet inget om detta så ta inte frågan fel.

  • Egon den stora
    Anonym (!) skrev 2016-04-30 13:15:38 följande:

    Precis.

    Och dessutom ska inte mannen behöva leva resten av sitt liv med en person som medvetet försökt lura honom.


    Bra tanke! Är han normal så kommer du inte spela någon roll för honom.
  • Egon den stora
    Anonym (:)) skrev 2016-04-30 10:26:13 följande:

    Så lätt för dig och för mig! Men alla lever inte som oss. Säger bara "Glöm aldrig Pela och Fadime" dom följde sina hjärtan... Sen är det tragiskt att det ska vara så. Men tyvärr är inte samhället tillräckligt tryggt ennu för att ta hand om såna här situationer. Och det ser man ju bara på dig och några av de andra i tråden... Ni fattar inte! Ni tror att det bara är att gå.. Men vart ska dom gå? När dom möts av en sån attityd? Deras verklighet blir ju inte tagen på allvar :(


    Jodå, jag fattar visst. Jag har sett tillräckligt av sånt här. Bättre att bryta nu, hur tror du det blir sedan under äktenskapet med en sådan som han? Jag har tyvärr fått se tjejer som fått fly och lämna sina barn för att överleva. Det blir inte lättare ju längre man väntar.
  • Anonym (Tvåbarnsmamma)

    Jag läste ett liknande inlägg i en ubhdslmstidning där barnmorskan hade rekommenderat att tjejen skulle ha med sig en fingerborg där hon kunde sticka sig på fingret. Ni som är så oförstående och jämför detta med svensk kultur behöver ju inte skriva alls och få den drabbade att må ännu sämre. Så otroligt trångsynta så det finns inte, tror att det är likadant överallt i världen som i Sverige. Har ni ens varit utamför landets gränser? Nu handlar det om ts säkerhet!!

  • Anonym (Ja du)

    Tipset om blodsocker testare var inte dumt. . Du bör då inte sticka dig i fingret för det syns lätt utan hellre på foten.. Men hur du ska få på lakanet... Hmm kanske om du ser till att blöda mycket och stoppar in det med hjälp av fingret så borde i alla fall lite vara kvar inuti.behlver kanske inte vara sån stor mängd mest det blir lite rosa....

    Ha inte sex på så lång tid du kan innan så kan slemhinnorna ändå bli sköra så blöda lite... Och glöm Inte att låtsas att det gör ont...

Svar på tråden blöda under bröllopsnatten