Inlägg från: Anonym (gift i 11år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gift i 11år)

    Vad har ni för symtom vid herpes?!

    Hej på dig!

    Jag har haft herpes vad jagvet i ca 11 år jagvet ärligt talat inte vem jag fick det av för jag har knapt haft sex alls innan jag hittade min dröm man! Ringde i alla fall upp mitt ex som gjorde prov o sa att han inte hade det, den andra sa att man inte kunde testa sig och att han inte hade det i alla fall , uppenbart är att en ljuger.

    Jag dejtade min man i ca ett halv år innan han skulle iväg på en resa och vi viste inte var vi stod med varandra så jag blev jätte ledsen o flippade ur med nått ex o sen fiskade jag fatt någon kk från att nästan princip vara oskuld! osv Fan rent ut sagt att jag gjorde det för det gav mig herpes, när min ( nuvarande man) kom på att han ville avbryta resan o satsa på mig då hade jag en del att berätta ???? Så jag berättade vad jag gjort och hur dum jag kände mig o att jag aldrig trodde att jag skulle få se honom igen, han blev jätte ledsen och besviken jag berättade även om herpesen och trodde då att han skulle avfärda mig. ( han var oskuld o sparade sig till äktenskapet) TROTTS detta så fortsatte vi att dejta efter ett år så gifte vi oss och har nu varit lyckligt gifta i 11år och har tre fina underbara barn. Ja tyvärr fick han herpes och har rätt jobbiga utbrott och det har inte jag längre. Men störst av allt är kärleken! Och ärligheten varar längst! ( men det finns stunder då jag har ångest och känner mig hemskast i världen och jag beundrar hans offring , hade jag varit lika stark som han om det varit tvärtom?) Jag vill så gärna tro det ?? SÅ det finns hopp är det rätt så blir det rätt men du måste vara ärlig!

  • Anonym (gift i 11år)
    Anonym (Knasig) skrev 2016-10-21 11:19:35 följande:

    Hej! 

    Hur ofta får du skov nu? 

    Jag har väldiga problem med att jag får skov stup i ett Jag fick börja äta medicin dagligen i slutet på augusti men trots det så får jag skov med några veckors mellanrum bara. Nu får jag kanske en pytteliten blåsa som knappt syns med blotta ögat men däremot känner jag som värmevallningar i underlivet, lite klåda och så får jag en huvudvärk som sitter i ungefär 2-3 veckor!! Man har tagit blodprov på mig för att se om det är så att jag inte kan bilda antikroppar men det provet visade att jag kunde det så frågan är ju varför man får skov hela tiden och ska det vara så här resten av ens liv kommer man ju bli fullständigt knäpp!! 

    Hur gör/har ni gjort när ni träffat någon ny partner? Har ni berättat innan sex att ni har herpes eller har ni hållt tyst om det? 


    Har svarat dig! ????????
Svar på tråden Vad har ni för symtom vid herpes?!