Inlägg från: MadHatter |Visa alla inlägg
  • MadHatter

    Skulle du ta illa upp om din vän pga diet/bantning tog med sitt eget fika på ditt kalas?

    Inte om jInte om jag visste om det innan eller om det var ett stort kalas.

    Men om jag typ lagt ner mig för att baka åt två vänner och båda har med sig eget (och inte ens smakar på det jag bakat) utan att ha sagt det innan, skulle jag tyckt det var tråkigt.

    Och så hade jag inte uppskattat om nån kom på mitt onyttiga fikakalas och kommenterade en massa om att det var onyttigt. Sånt tycker jagcär tråkigt (gäller även de som äter det onyttiga och klagar).

  • MadHatter
    WinterDawn skrev 2016-05-02 21:46:51 följande:

    Jag skulle nog ta lite illa upp, om inte personen först gav mig chansen att själv bjuda på något personen kunde äta. När jag t ex visste att vi skulle ha en person som var äggallergiker på besök så gjorde jag allt fika utan ägg, så då hade det ju varit jättetråkigt om personen tog med eget. Bjuder jag in så ser jag ju såklart till att alla som kommer kan äta av det som bjuds, eller åtminstone det mesta av det.


    Ja man bör ju kolla med värden innan man plockar med eget. Dels blir det ju snopet om värden inte känner till att folk har specialdieter och alla gäster har med sig eget - och värden lagt ned sig på att baka eller liknande. Dels är vi nog ganska många som faktiskt tycker att det är roligt med "utmaningar" och gärn anpassar det man bjuder på efter gästernas dieter.
Svar på tråden Skulle du ta illa upp om din vän pga diet/bantning tog med sitt eget fika på ditt kalas?