Inlägg från: Anonym (Alla har inte diagnoser) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alla har inte diagnoser)

    Få börja om igen med alla rutiner....

    Har haft det ungefär samma som dig.
    Varje helg dottern kom hem från sin pappa så var hon jättetrotsig, sur och överspeedad.
    Detta pga att dom gjorde också massor av saker hela tiden, jag frågade till och med ett par ggr om han inte klarar av att bara vara hemma och ta det lugnt?! Även när hon var sjuk skulle dom iväg på lekland och bada men då sa jag nej att nu räcker det och då lugnade han sig lite efter det. Hon fick (får fortfarande ibland) även fruktansvärt mkt godis och kakor hos pappan och det sätter sina spår. Hon blev väldigt ofta sjuk ett par dagar efter hon kommit hem.

    Man behöver inte ha en diagnos bara för att man blir speedad när det är mkt runt omkring. Min dotter har inga diagnoser alls och verkar ha reagerat ungefär som ts dotter när det blir för mkt aktiviteter.

  • Anonym (Alla har inte diagnoser)
    Påven Johanna skrev 2016-05-02 12:39:13 följande:
    Överdriver lite? Du skrev "typ 25 aktiviter" när det rör sig om 3-4 per dag. 

    Ditt barn är i en ålder då sådana utspel inte är ovanliga och kan kräva punktmarkering. Det är förstås mer krävande för föräldern än om ungen sitter som ett ljus och lägger pärlor på plattor.
    Fast om barnet inte är sån resten av dagarna när denne inte träffat pappan utan bara dagarna efter barnet kommit hem så är det väl inte just det barnets normala beteende? Visst finns det barn som är såna men brukar dom inte vara det alltid då?

    Min dotter har alltid varit lugn och när pappan slutade flänga runt överallt och lugnade ner sig så var dottern inte sån längre när hon kom hem utan då var hon lika lugn som när hon åkte dit.
Svar på tråden Få börja om igen med alla rutiner....