• jennyhson

    Orgasmer

    Jag har inte varit på Familjeliv så länge, men älskar att läsa om andras sexliv. :) Då får man lite perspektiv på sitt eget och man får lite nya tankar om vad man kanske skulle gilla.

    Jag har lite funderingar om orgasmer som jag hoppas ni kan hjälpa mig att reda ut...

    Tjejer verkar kunna få olika typer av orgasmer. En del lyckliga tjejer kan få vaginala orgasmer. Men hur vanligt är det egentligen? Jag har fått det två gånger i mitt liv. Det skulle jag verkligen vilja kunna få oftare! Jag får väl läsa in mig på det. Är det någon som tränat upp det? Går det?

    Orgasmer kan vara olika starka. Ibland är de starkare än andra gånger. En del skriver att analsex ger dem eller sin partner starkare orgasmer. Är de starkare eller är de annorlunda på något annat sätt?

    En del tjejer kan få fontänorgasmer. Är det skönare, eller är det bara häftigt att det sprutar? Hur mycket sprutar det egentligen? Jag har då aldrig fått en.

    Jag får bara en orgasm när jag har sex med min sambo. En del tjejer får många orgasmer varje gång de har sex. Är det vanligt? Efter orgasmen är jag oftast inte så intresserad längre. Men det låter ju skönt att få fler. Hur många får brukar du eller din tjej få när ni har sex?

    Kan killar också få olika orgasmer? Hur snart efter att du eller din kille kommit kan du/han köra igen?

    Går det egentligen att beskriva hur en orgasm känns med ord? Jag kan det inte... Gör ett försök får vi höra. :)

Svar på tråden Orgasmer