• vargveum

    Orgasmer

    Hejsan, man här.

    1. Vaginala orgasmer. Hur vanligt vet inte jag... för mig har det hänt med mindre än hälften av de kvinnor jag haft sex med

    2. Fontänorgasmer. De är annorlunda, säger alla kvinnor jag givit sådana och frpgat om skillnaden. Men det är svårt att få ett enhetligt svar som man kan fatta. Dock älskar de undantagslöst sina fontäner, de kvinnor jag har erfarenhet av då.

    3. Hur många orgasmer? Alltifrån 3 till över 30. Vissa tjejer har svårare att komma, då kanske vi snittar 3-5, andra har lättare och då ligger snittet mer uppåt 13-14. Inräknat fontäner då, vilket jag kunnat ge till alla jag provat med utom en tjej.

    4. Mannens orgasmer. Jag har läst om övningar män kan syssla med för att få multipla, har dock ej ägnat mig åt det. En gång fick jag en mysko dubbelorgasm, två sprut med kanske 15 sek mellanrum. Men jag vet inte. För mig finns det arbetssegrar (man får kämpa hårt men till sist kommer man) och mer spontana (det blir så skönt så man bara sprutar). Båda är fysiskt sköna men den sistnämnda är mer tillfredställande.

  • vargveum

    3 orgasmer kan jag som man klara av, men då behöver jag hela dagen. Spruta 2 gånger på kort tid kan funka men knappast inom en timme, snarare två.

  • vargveum
    Smulan55 skrev 2016-05-09 11:24:00 följande:

    Jag har svårt att komma med min kille, jag tycker ofta han går för fort fram och jag behöver tid på mig att bli kåt och våt. Hatar känslan av att han tränger in när jag inte är tillräckligt våt. Men så köpte han womanizer till mig, och då blev det tvärtom. Jag kom redan under förspelet. Det gick FÖR fort!  

    Så nu försöker vi hitta något mellanting.. Något som gör att jag tänder till snabbt, men ändå inte kommer för fort. Det blir ju synd om honom om jag är "klar" redan efter 2 minuter...

    Någon som har något tips?


    Mitt tips blir väl att, varför se dig som "klar" bara för att du har fått en orgasm? Varför inte sikta på många fler? Eller, om du har svårt att komma mer, kan man väl fortsätta ändå? Sex är ju mycket mer ön orgasmer. Tycker jag.
  • vargveum

    Senaste gången jag hade sex blev det tre vaginala orgasmer :D. Härliga grejer! Sedan blev det 7 klitoris också, inte alls dumma de heller.. mina blev också väldigt sköna :)

Svar på tråden Orgasmer