Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Orgasmer

    Vad gäller mäns orgasmer varierar det en hel del mellan olika personer tror jag. Vissa kan få flera orgasmer. En av min frus tidigare partners kunde fortsätta direkt, på samma stånd så att säga, och få flera utlösningar undan för undan. En annan tog paus när det hade gått, men kunde med lite stimulans börja igen efter 5-10 minuter. Själv har jag aldrig kunnat mer än en gång.

  • Anonym (Man)
    Anonym (.) skrev 2016-05-06 08:58:45 följande:

    Min sambo behöver uppehåll på fler timmar efteråt :(


    Flera timmar jo... Jag har aldrig kunnat samma dag ens. Nu behöver det gå flera dagar innan jag har chans att lyckas igen.
  • Anonym (Man)
    Anonym (.) skrev 2016-05-06 12:36:21 följande:

    Ja, här blir det max en gång om dagen, helst inte mer än varannan dag. Tyvärr.


    För oss blir det 2-3 gånger per månad. Hennes lust är en mera begränsande faktor än min förmåga. Hur gamla är ni?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Yes) skrev 2016-05-06 13:19:05 följande:

    Jag kan börja med att säga att jag har varit med min pojkvän i ett år och han var den som jag förlorade min oskuld till (jag är 25 år).

    Jag hade svårt att få orgasm överhuvudtaget de första typ 5-6 gångerna vi hade sex för även fast jag hade lekt med leksaker så är det ju annorlunda att ha sex på riktigt. Men sen dess har jag kunnat få vaginal orgasm. Får det praktiskt taget varenda gång vi har sex. Han slickar mig aldrig där nere utan det brukar vara så att jag suger av honom och sen rider jag honom och sist kör vi missionären. Jag tycker det som hjälper mycket är att ha långsamt sex, då tycker jag han träffar gpunkten allra bäst. Om vi vill ha lite extra krydda och komma lättare så sträcker vi oss bak med armarna till varandras anal och trycker och masserar. Inte samtidigt såklart utan en åt gången, haha. Det är bäst att göra det när vi är precis på väg att komma.

    Analsex kan vara helt olika från gång till gång för mig. Har kommit flera gånger när jag har kört analsex med en leksak, men bara typ två gånger med min pojkvän. Oftast så gör jag det för det är skönt men sen vill jag byta till vaginalt sex för att kunna komma. Jag tycker anal-orgasmer är jättesköna och önskar jag kunde få det oftare. Jag ska faktiskt börja använda en vibrator på vaginan när vi har analsex nu för då vet jag att jag kommer att komma. Min pojkvän älskar ju analsex också eftersom att jag är extra tajt där. Men i slutändan älskar jag nog vanliga orgasmer mest för efter en analsex-orgasm känner jag mig inte alltid helt nöjd. Som att den där kåta känslan man har i magen inte är helt borta.

    Jag har bara fått en pyyytteliten fontänorgasm en gång när jag onanerade. Kändes som att kissa typ. Har slutat sträva efter såna för det verkar mest bara för jobbigt att tvätta efteråt.

    Jag kan få mellan 1-5 orgasmer när jag onanerar. När jag har haft sex med min kille så har jag fått två orgasmer vid två olika tillfällen, det handlar mest bara om hur kåt jag är men för det mesta så är jag nöjd med bara en. Det beror också på om han har lite längre kvar tills han kommer att komma, då kan jag satsa på en till. Men oftast tar jag så lång tid på mig med den första att han hinner komma snabbt efter det. Dock så ääälskar jag när han penis börjar krympa efter att han har kommit och jag inte har kommit än. När den varma sperman är inne i mig och hans penis är så liten att den stryker mig precis på gpunkten, då brukar jag be honom att knulla mig lååångsamt precis just där för då kommer jag jättehårt. En gång när jag ville komma dubbla gånger så bad jag honom göra det och kom en gång till.

    Vet inte mycket om killars olika orgasmer, men vi brukar ha ett par dagar eller en vecka mellan varje gång vi har sex.


    Härligt att du får så sköna orgasmer. Min fru var också i 25-årsåldern när hon hade sex första gången. Med den partner hon hade då fick hon vaginalorgasmer hela tiden. Med mig har hon inte kunnat få det tyvärr. 
Svar på tråden Orgasmer