Inlägg från: Anonym (Jepp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jepp)

    Orgasmer

    Det finns kvinnor som kan få alla typer av orgasmer som du beskriver. Klitoris-, vaginala och fontänorgasmer och de kan få dessa blandade orgasmer mer eller mindre så länge de blir stimulerade (kroppsligt och/eller mentalt) och upp till flera timmar.

    Det handlar mer eller mindre om väldigt långa orgasmer som ökar och minskar i styrkan, lite paus på sekundrar eller minuter och sedan börjar allt om igen. En kvinna som får dessa orgasmer under så lång tid når en helt annan nivå - extas!

    Extasen inträffar när hela kroppen skakar i orgasm vågor och kvinnan mentalt även får orgasmer. När de mentala orgasmerna och kroppsliga orgasmerna sker samtidigt så upplever de helt enkelt en annan "dimension" där de blir "kompletta" i den sexuella upplevelsen. 

    Det låter kanske flummigt men det existerar. Flera kvinnor kan nå dessa nivåer (om inte alla) om de bara kan koppla av/bort allt annat och bara tillåta sig själva att njuta. En skicklig partner behövs så klart också som är väldigt duktig på att tyda signalerna men i det stora hela så krävs det mycket av kvinnans egen självkännedom och avkoppling 

Svar på tråden Orgasmer