• amandawic

    Vi som misslyckats

    Regnbågsdröm skrev 2016-05-09 07:44:13 följande:

    Hej. Jag har varit med i flertalet grupper här på Familjeliv, främst i trådar under "Svårt att få barn - IVF/Provrörsbefruktning". Efter "Vi som börjar IVF hösten 2015" går man efter misslyckat försök över till en januari-grupp, den blir sedan utbytt till februari, mars och så vidare. Vad händer med oss som misslyckas? Efter tre misslyckade IVF-försök sitter jag nu och funderar över i vilken grupp mina känslor ska få plats. När de gravida ur "IVF mars/april"-gruppen skapar nya gravidtrådar så väntar vi andra på en ny månadstråd för nästa IVF-försök. Och så börjar det om, och går runt runt.

    Jag skapar därför den här gruppen för oss. Vi som misslyckats. Jag antar att det inte bara är jag som behöver prata av mig, som behöver sluta upp någonstans nu när det gör ont. Följ gärna, skriv gärna. Vi kan finnas här för varandra.


    Åh vad ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg regnbågsdröm! Jag som verkligen hoppades att det skulle vara er tur nu!

    Jag vet inte om jag ska vara med i din grupp, jag är ju bara inne på ivf 2 och ska få tillbaks en eskimå på fredag, men jag ville bara skriva och säga att jag tänker på er! Styrkekramar! <3
Svar på tråden Vi som misslyckats