• lillefröe

    Alla hundar reagerar på mitt barn

    Tror du överanalyserar lite.. inte för att vara elak alls utan det är ju vanligt när man väl "fått för sig något" så ser man alla tecknen. Men nej jag tror inte hundarna gör utfall pga någon funktions/utvecklingsstörning hos ditt barn. 

  • lillefröe

    Du sa förresten att "hundar brukar göra sig av med den svagaste länken i sin flock" men hon är ju inte alls en del i deras flock. Något annat hade det isåfall vart om det var er hund, men det hade inte sagt något om hennes förstånd utan mer kanske berott på er hund. Men en hund man träffar på gatan går inte in i en "ny" flock bara sådär utan det tar ett tag. 

  • lillefröe
    Happymeal skrev 2016-05-09 19:32:21 följande:

    Jag har också tänkt lite i såna banor men jag har uteslutit alla "normala" lösningar. Min dotter har aldrig fått någon anmärkning på något beteende hos BVC eller så. Däremot har jag sett vid vissa tillfällen att dottern har fått samma uttryck som sin far som är psykotisk. Att det liksom inte är "någon hemma".

    Jag vet faktiskt inte vad det kan vara.... :/


    Du skriver att "det inte är någon hemma". Vilket får mig ganska snabbt att tänka på att det kan vara epelepsianfall hon får, då reagerar hundar mycket gärna. DEt finns anfall som inte "syns" utåt.
Svar på tråden Alla hundar reagerar på mitt barn