• Happymeal

    Alla hundar reagerar på mitt barn

    Alla hundar vi har träffat har gjort utfall mot min dotter som är sju år. Det är allt från hundar som suttit fastkopplade vid affären till bekantas hundar. (Alla de hundar vars ägare vi känner har aldrig reagerat mot barn förr, däremot vissa av dem har reagerat mot cpskadade, alkoholister och mörkhyade, människor som avviker på olika sätt etc)

    Vi var och vägde och mätte min dotter för en tid sedan och hon har banat i båda kurvorna, hon har alltså inte vuxit något på ett år vilket är alarmerande och vi ska göra täta uppföljningar för att se om vi behöver remiss till sjukhuset.

    Grejen hör till att hon haft dippar i sin viktkurva vid varje period när hon haft umgänge med sin far kontinuerligt. För ett år sedan togs deras kontakt upp igen och hon har alltså dippat rejält.

    jag vet att hundar i sina flockar brukar "göra sig av med den svagaste länken". Och jag börjar nu bli orolig över om det är något fel på min dotter. På hennes fars sida har de många grava psykologiska sjukdomar som krävt stark medicinering och tidvis sluten vård.

    Jag vet inte riktigt om vikten har något med detta att göra men jag ville nämna det.

    Varför reagerar alla hundar på min dotter? Hon går inte fram till dom, och hon är inte rädd för dom (trots utfallen), hon tittar på dem däremot när vi går förbi. Idag låter jag ingen hund vara nära henne eftersom det endast finns en hund jag vet som inte morrat/gjort utfall. Jag har däremot blivit rädd efter att den tredje hunden gjort utfall och tänker nu att det kanske är fel på mitt barn.

    Det låter kanske konstigt men det kan väl inte vara fel på ALLA hundar?!

  • Svar på tråden Alla hundar reagerar på mitt barn
  • Happymeal

    Jag har också tänkt lite i såna banor men jag har uteslutit alla "normala" lösningar. Min dotter har aldrig fått någon anmärkning på något beteende hos BVC eller så. Däremot har jag sett vid vissa tillfällen att dottern har fått samma uttryck som sin far som är psykotisk. Att det liksom inte är "någon hemma".

    Jag vet faktiskt inte vad det kan vara.... :/

  • Happymeal

    Givetvis syftar jag mest på de hundar som finns i vår krets, mormor har en, hennes gudmor och en nära vän som dessutom har egna barn i samma ålder. Sen blir jag givetvis fundersam när även hundar på gatan börjat morra. Dock inte åt mig som gick långt före och förbi hunden först.

  • Happymeal

    Bandanna det har jag också tänkt för det kan jag tycka att hon gör men när vi är hos min mormor så har det blivit så nu efter alla år att vi stänger in hunden när vi kommer. Så fort min dotter pratar så morrar hunden. Förr var hunden bara i ett annat rum men eftersom vi alla la märke till att hunden morra när hon prata så stängde vi in henne. Nu hälsar vi inte ens på när dottern är med.

  • Happymeal

    Ja detta är ju en fråga som (om vi har tur) kan besvaras av endast ett fåtal människor, jag har heller aldrig hört något liknande det är därför jag vänder mig hit.

    En av hundarna som har reagerat och bitit min dotter har dessutom barn i samma ålder i familjen samt att de aktivt tränar/tävlar med den. Den har gjort nå såna här prövningar vad det nu kallas för att se hur stabil den är och klarat det. Plastpåsar, smällar, och allt vad de nu gör. Så den hunden vet jag ju ska vara "stabil", sedan är det två andra hundar som bitit. Resten har morrat/försökt bita.

  • Happymeal

    Med vikten och umgänge kan vara en slump likväl som det inte kan vara det. Det vet vi inte ännu. Jag tar åt mig av det ni skriver och ska ta upp vissa av dem nästa besök vi har.

    Kolla/ta upp diabetes och epilepsi.

    Det kan ju också vara skilda saker det här med vikten och att hundar reagerar. Men jag ville ta upp det då båda är så pass avvikande. Angående vikten kan det ev vara så att hormontillskott behövs (vilket vi pratat om på besöken),

Svar på tråden Alla hundar reagerar på mitt barn