Inlägg från: Stolt Farsa |Visa alla inlägg
  • Stolt Farsa

    Jag spyr gallla över bostadsbristen

    Jag spyr verkligen galla över bostadsbristen i sthlm. Det går typ inte en enda dag utan att jag tänker på det. Enligt mig är det här verkligen det största misslyckandet hos politikerna. Det spelar ju ingen roll vem man röstar man har byggt alldeles för lite från första början och nu är det i princip försent att komma ikapp. Bostadsfrågan är enligt mig den absolut viktigaste inrikesfrågan, oavsett om du har ett jobb eller inte så måste du fortfarande ha någonstans att bo.

    Jag är så bitter så det är knappt att jag har lust att rösta i nästa val.

  • Svar på tråden Jag spyr gallla över bostadsbristen
  • Stolt Farsa

    Mitt i allt mörker så är jag åtminstone glad att ni håller med mig, men jag skulle ju bli förvånad om ni inte gjorde det:).

    Det är nästan så jag tycker att alla medborgare i storstäderna lägger ner sina röster i kommunal/landstingsvalen som en protest över att politikerna har misslyckats så katastrofalt i den här frågan.

  • Stolt Farsa
    Anonym (NN) skrev 2016-05-18 14:22:15 följande:

    Måste alla bo i samma stad? Finns hur mycket med lediga bostäder som helst, i andra städer. Och man kan pendla. Tycker det är mer hemskt med hur man bygger bort all natur, alla parker och all ledig yta i Stockholm bara för bostäder. 


    För lång pendling tar ju mycket av ens tid. Man måste gå upp tidigt och man kommer hem sent varje dag. Vet inte om jag håller med dig där.
Svar på tråden Jag spyr gallla över bostadsbristen