Inlägg från: Anonym (ajajaj) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ajajaj)

    Hämnd som gick fel, väldigt fel...

    Jag har väldigt svårt att se att en relation överlever ett barn som härstammar från en otrohet. Jag har en kompis vars kille var otrogen och gjorde en annan tjej gravid, hon försökte förlåta, men det var en konstant påminnelse att han hade barn med en annan. Din kille kommer dessutom att se barnet varje dag. Det är alldeles för hårt. Det måste vara en fantastiskt stark människa som klarar det.

    Med det sagt hade jag gjort abort, hur svårt och oetiskt det än känns. Jag hade kanske inte ens berättat för min man, även om det gäller föda ut barnet. Men alla har ju olika syn på abort. Du verkar vilja berätta för honom så gör det och då får du se vad han säger. Det känns inte troligt att han kommer tycka det är en bra idé att behålla en annan killes barn, men det är ju möjligt att jag har fel.

    Beklagar verkligen att det blivit såhär stökigt för dig, kan inte föreställa mig hur du känner :/ 

  • Anonym (ajajaj)
    Anonym (ehm) skrev 2016-05-25 22:32:04 följande:
    Nej det är ytterst ovanligt att en man går med på att uppfostra ett barn som kommit till på det sättet eftersom barnet blir en ständig påminnelse om mammans svek och dessutom innebär att ha regelbunden kontakt med personen som hon var otrogen med, lycka till med att hitta en man (eller kvinna för den delen) som går med på det. Som sagt du generaliserar i det absurda, du likställer adoption och att vara fosterpappa till ett barn när man träffar en ny partner som har barn med att adoptera eller bli fosterpappa åt ett barn som blev till genom otrohet.

    Bra och bra, man överlever det mesta men det betyder inte att det blir bra. Och man tjänar heller ingenting på att ha orealistiska förväntningar.
    Exakt. Så många här säger att "vi vet inget om ts sambo han kanske accepterar läget" liksom. Hur troligt är det? Chansen lär ju vara mindre än 1%. 
  • Anonym (ajajaj)

    Precis. Ts har ju aldrig velat göra abort, om det hade varit ett alternativ hade det gått att få en abort omgående om hon hade vänt sig till kliniken i övertygande panik. Att inte bestämma sig är ju ett sätt att slippa välja, så nu blir det bebis och förmodligen separation. Men det är väl lika bra att bli av med den otrogna idioten. 
    Har du pratat med pappan än ts? För det kan du väl göra innan du pratar med din sambo egentligen.. 

Svar på tråden Hämnd som gick fel, väldigt fel...