• syntharen

    Hämnd som gick fel, väldigt fel...

    Anonym (Amanda) skrev 2016-05-19 16:04:46 följande:

    Jag kollade i kalendern och räknade veckor, barnet bör ha blivit till någon gång i slutet av januari om TS är i vecka 16-17. Det kan ju också ta några dagar innan ägget blir befruktat.


    Eller i början av februari, då dom två första veckorna är innan ägglossning.
  • syntharen
    Anonym (Mnm) skrev 2016-05-19 17:00:32 följande:

    Sambon var otrogen för tre månader sedan så jag kan inte få ihop det i alla fall!


    3 månader sedan var runt mitten av februari men hon skriver ju inte exakt när det var hennes sambo var otrogen, kan ju vara närmare 3,5 månad sedan också. Men hon har ju skrivit att dom inte haft sex precis innan eller efter han var otrogen. Och hon verkar ju ha haft ägglossning runt den 5:e februari. Så det är möjligt att det är hennes bekant som är pappan. Men även hennes sambo beroende på när han var otrogen. Bästa vore ju om hon reder ut datumen för när hon hade sex med sambon och när hon hade sex med den bakanta. Sedan kan ju ultraljud diffa med en vecka framåt eller bakåt ca men det borde ju gå att få lite klarhet i det hela.
  • syntharen
    Anonym (I) skrev 2016-05-19 18:07:42 följande:

    Själv hade jag givetvis gjort abort. Fy fan asså...


    Inte så givetvis när man är i v 17...
  • syntharen
    Anonym (Girlfriend) skrev 2016-05-19 18:24:52 följande:

    Det är längre tid än 3 månader sen han var otrogen inser jag nu när jag räknar på det. Jag drog bara till med en ungefärlig tid för det kändes som ungefär så länge. Förlåt om det förvirrade några. Jag räknade ut det här ordentligt när jag varit på ultraljudet men jag kom inte ihåg exakta datum när jag skrev inlägget. Kan kolla exakt om det behövs. Jag inser att den bekanta förmodligen vill göra faderskapstest om det blir ett barn och det är jag förstås okej med. Jag vet ju att det är han men han har ju bara mitt ord på det och när det är en så stor grej vill han nog vara helt säker.

    Det blev så konstigt efter att min sambo gjorde ett snedsteg. Då hade vi levt med varandra i tio år utan några problem... så förhållandet är inte fucked up i grunden men det kan nog ha blivit det av detta.


    Men när hade du sex med din bekant? Nu skriver du att det är längre sedan än 3 månader din sambo var otrogen och du var visst otrogen strax efteråt eller? Men du måste väl minnas när du var otrogen, på ett ungefär? Annars, hur kan du vara säker på att det är din bekant som är pappan? Du blev ju uppenbarligen gravid runt 5 februari om graviditetsveckorna stämmer. Jag tycker bara du ska vara helt säker innan du berättar för din sambo att du väntar barn med en annan man. Om det nu är möjligt att din sambo kanske ändå är pappan ändrar det väl lite?

    Sedan är jag lite nyfiken på hur du inte märkte att du var gravid? Jag menar med mens, symtom och växande mage?
Svar på tråden Hämnd som gick fel, väldigt fel...