• Asirna

    Varför är kvinnor så elaka och värdelösa...

    Du låter bara som en korkad, kortsynt liten gubbe.
    Du skriver som om män är gudar som endast gör gott.

    Men män och kvinnor behöver varandra för att överleva, men däremot behöver vi inte gubbar som dig som trycker ner kvinnor och tycker män ska ha mer makt.

    Så, finn en öde ö där gubbar med samma åsikt som du kan bo utan några hemska kvinnor, ni kommer inte föröka er utan få dö ut där i era grubblerier ;)

  • Asirna
    Farfallos skrev 2016-05-25 08:59:40 följande:
    DickRex skrev 2016-05-24 22:11:26 följande:
    Farfallos har fått samma kritik i flera trådar, och har då gjort det tydligt att det är just jämlikhet han vill ha. Han har till och med sagt att traditionellt kvinnliga värderingar och beteenden enligt honom är mer värda för mänskligheten än motsvarande manliga, och att han gärna ser ett aktivt stöd från samhällets sida för att göra samhället mer "kvinnligt". Om jag har uppfattat honom riktigt så är jag själv helt och fullt inne på samma linje.
    Har lite svårt att få ihop hur du (Asirna) tänker? Vad skrev jag som uppfattades som att jag anser att män är gudar? Det enda jag skrev om män i generella termer var att män är mer våldsamma. Män begår mer än 90% av alla grova våldsbrott, och om din uppfattning är att det går att likställa med gudomlig godhet så måste jag faktiskt få ifrågasätta vem av oss två som är "korkad".

    Inte heller skev jag något om att män ska ha mer makt. Jag ifrågasätter visserligen "kvinnligt ledarskap" och inte heller är jag för kvotering, men i övrigt så har DickRex fattat mig helt korrekt - ett generellt ökat kvinnligt inflytande skulle göra världen gott.
    Åh ber så mycket om ursäkt! Jag har verkligen missförstått dig!
  • Asirna
    Farfallos skrev 2016-05-27 10:03:55 följande:
    Du är ursäktad ...och inte ensam om att läsa in annat än det jag faktiskt skriver
    Va bra :) Tror det är rubriken som missleder väldigt mycket.
Svar på tråden Varför är kvinnor så elaka och värdelösa...