• SoulsWillRise

    svärmor till häxa

    Häxa till svärmor kanske du menar? :) Dumpa honom. Om han inte ens törs stå för att det är dig han vill leva med för resten av sitt liv så är han inte den rätta. Eller kan det vara så att din kille har något att dölja för dig och är rädd för att sanningen ska komma fram via sin mamma?

  • SoulsWillRise
    Jennifer89 skrev 2016-05-20 11:23:46 följande:

    Han berättar alltid allt för mig vad hon säger om mig .

    Hon är svår att ha med att gör med . Han har haft problem med henne i många år och inte bara han har haft problem med henne hon är ett kontrolls Frek .


    Han kan ju ändå dölja saker för dig för jag tycker det låter jätte märkligt att vilja hålla sin kärlek hemlig för någon. Det borde ju vara tvärtom när man är i ett förhållande, man är ju lycklig och stolt och vill visa upp sin kärlek för hela världen, och särskilt för sina nära och kära.
  • SoulsWillRise

    Om det nu är som du säger. Ställ mer krav på honom. Eran kärlek är helig, och han måste våga stå upp mot sin egen mamma och erkänna att ni är tillsammans. Om hon inte kan hantera det så är problemet hennes och din kille får helt enkelt ta en paus från sin mamma tills hon lärt sig hantera sitt problem. Föreslå terapi för henne för det låter verkligen inte normalt att hon tror hon kan bestämma över sin vuxna son. Steg 1 är att erkänna. Ställ krav.

  • SoulsWillRise

    Jag tycker INTE du borde skriva ett brev. Det är hans fight som han måste ta oavsett hur mycket mes han än är. Han måste våga stå upp för det han tycker känns rätt, dvs du och han som ett par. Han måste våga erkänna för sin mamma att ni är tillsammans. Annars tycker jag faktiskt du måste bryta med honom, för då verkar han inte vara nåt att ha. Snacka om att lägga på hela ansvaret på dig när ni i själva verket är ett team som ska jobba tillsammans i både mot och medgång. Vad tror han blir bättre av att du skriver ett brev? Föreslå att ni sätter er ner tillsammans med varandra och hans mamma så får du verkligen säga hur du tycker, känner och tänker. Var tydlig med att du vill att han står på din sida och backar upp dig som partner. Säg åt henne tillsammans att NI vill att hon lägger av. På så vis får du ju reda på om han döljer nåt också.

Svar på tråden svärmor till häxa