Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    vill ha med en till man i sexet

    Ett sätt kan ju vara att börja med att berätta att du hade en sådan konstig sexdröm med en extrakille utöver din man.... och se hur han reagerar på det. Är han jättenegativ kan du ju alltid vifta bort det med att det var en konstig dröm. Är han positiv så kan det ju vara en bra isbrytare till ämnet.

    Sen tror jag att du kanske kan linda in det lite, t.ex. föreslå att ni går på sex klubb och tittar lite, känner av stämningen osv.

    Men sexklubb är ju inte för alla. Ett annat sätt kan ju vara att föreslå partnerbyte, då blir det ju lite mer jämlikt om man säger så. Och det kan ju bli lite mer trevligt med en trevlig middag i hemmamiljö.

    Sen ska ni prata prata och prata med varandra. Jag tror att en sådan här grej knäcker förhållandet om han känner sig otillräcklig med mera. Ni måste nog vara glasklara med dina känslor och intentioner. Och se till att även HAN får säga ifrån och avbryta samlaget om det inte känns 100% rätt. Och låt han vara delaktig i valet av man. Jag tror att han måste känna att han har lite kontroll över situationen. I alla fall känner jag så, men jag kan ju knappast tala för alla män...

  • Anonym (Kille)

    Uppenbarligen var det inte lika kul med en kille till. Jag förstår uddakvinnas syn fullständigt. Jag tycker inte det är ett orimligt krav....

Svar på tråden vill ha med en till man i sexet