• Anonym (nyfiken..)

    vad får kvinnor ut av analsex?

    Vad får ni ut av det?

    Är det för att mannen ska bli nöjd?

  • Svar på tråden vad får kvinnor ut av analsex?
  • Blugirl

    Vad jag får ut av det? Kraftiga orgasmer, en variation i sexlivet och otroligt skön känsla. Analsex kan vara helt underbart för tjejer

  • Blugirl

    Och för att förtydliga....nej, jag gör det inte för att mannen ska bli nöjd. Jag har analsex för att det är skönt och vi båda tycker om det

  • Lappskojjs

    Jag (tjej) gillar det mest för att det är så porrigt och min partner blir askåt av det. Vilket gör mig lika kåt! Sedan är det faktiskt skönt om man gör det "rätt" - tid & glid... Har aldrig kommit av det enbart men skulle gärna ha två killar samtidigt..... :D

  • Anonym (AnnAhl)

    Jag vågade testa analsex efter mycket "om och men" när jag var 40+

    Första gången var ingen direkt njutning men efter några försök fick jag mitt livs skönaste och intensiva orgasm någonsin. I mitt fall är "lite försiktigt pill med ett finger" enbart obehagligt och bajsnödighetsvarning. Men om man vågar och tillåter sig den första (kortvariga) smärtan som det faktiskt är med en k*k där så blir det ofattbart skönt efter en stund. Trodde aldrig att jag skulle njuta så mycket av det, och aldrig att jag skulle komma så fort och hårt heller!

    Respekt, kommunikation,lust och glidmedel!

  • Nyfikna72

    Det är ju lite synd att kalla det för smärta.........särskilt som det avskräcker de som vill testa. Det handlar väl mer om en känsla man inte riktigt kan beskriva. Ont gör det ju inte men det är ju så att säga ingen känsla man är van med.

  • Anonym (Dilba)
    Anonym (nyfiken..) skrev 2016-05-28 11:04:30 följande:

    Är också rädd för att spricka vågar inte testa.

    Men det känns som det är det alla män vill ha.


    Det finns mängder av män som inte drömmer om analsex. Många jag träffat har provat men mest tyckt att det varit bökigt. Själv tycker jag (tjej) att analsex är helt okej, men bättre i fantasin än i verkligheten. När jag gör det så är det för att jag tänder på det och för att det är skönt.

    Om man funderar på att prova något man egentligen inte vill göra för att det känns som att det är det alla män vill ha och man på något vis är rädd för att inte vara dem till lags, då ska man sluta ha sex tills man jobbat tillräckligt med sig själv och vågar sätta gränser och göra som man vill oavsett någon snubbes åsikt och vilja. Det är i alla fall vad jag tycker.  
  • Werta

    Det sköna är att jag underkastar mig en man och därmed känslan att han får göra vad han vill med mig.

  • Anonym (Fy f*n)
    Nyfikna72 skrev 2016-05-28 19:24:26 följande:

    Det är ju lite synd att kalla det för smärta.........särskilt som det avskräcker de som vill testa. Det handlar väl mer om en känsla man inte riktigt kan beskriva. Ont gör det ju inte men det är ju så att säga ingen känsla man är van med.


    Vet du hur det känns?
Svar på tråden vad får kvinnor ut av analsex?