Inlägg från: Anonym (Liknande situation) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liknande situation)

    Maken vill nästan aldrig ha sex med mig

    Anonym (Osäker) skrev 2016-05-30 09:26:31 följande:

    Ja, det är så här jag känner också :( Tack för ditt svar!

    Jag ÄR äcklad/förnärmad av porrsurfandet, men jag kan samtidigt förstå det. Tycker inte själva surfandet i sig är fel. Men det är ju tydligt att "de" duger och inte jag. Men jag tänker mig att män funkar annorlunda där, om man nu generaliserar. Han är inte sugen på sex och närhet med mig men vill ändå få utlopp för sin sexualitet typ.. Äh, jag försöker bara försvara honom tror jag.

    Är faktiskt ledsen. Jag var ju hans allt liksom :( På alla områden. han älskade vårt sexliv.


    Jag tror att du tolkar det på ett bra sätt, ts. Två år in i mitt nuvarande förhållande hade jag en period under ett halvår då jag förvisso inte fick en depression enligt strikt medicinska kriterier, men jag hade nedsatt ork och initiativförmåga. Jag slutade gå på aktiviteter, och hade svårt för närhet och sex. Jag fortsatte dock att kolla porr i relativt oförändrad mängd - just för att det inte kräver någon som helst initiativtagande, det finns inga upplevda krav på prestation, och det är helt emotionellt frikopplat.

    Jag försvarar inte beteendet, och det är inte en period i mitt liv jag är stolt över. Då det är längesen nu minns jag tyvärr inte riktigt hur vi kom igenom det, så jag har inga bra tips. Jag ville bara framföra att du ska försöka att inte ta åt dig personligen och låta det påverka din självkänsla (även om det såklart kan vara jättesvårt). Det handlar inte om att han föredrar "dem framför dig", utan att sex och onani kan ses som helt skilda saker med olika krav. Jag hoppas ni lyckas komma igenom det hela.
Svar på tråden Maken vill nästan aldrig ha sex med mig