• Cadencee

    elefantrumpan...

    Anonym (S 25) skrev 2016-06-11 07:41:47 följande:

    Har också haft mycket komplex. Bla för rumpan. Men min sambo älskar min rumpa. Fastän den är tjock och hängig. Han tar på den så ofta han kan. Jag är inte van vid det sedan tidigare förhållanden, men jag börjar förstå att han inte delar min syn på min kropp. Han gillar min rumpa. Även om jag inte gör det.

    Detsamma gäller alla kroppskomplex. Om partnern vill ha sex så vill hen det. Hen är ju redan medveten om hur du ser ut (mer eller mindre) och accepterar det. Man kan ju inte luras helt bara för att man har kläder på.

    Mitt råd är alltså att bara släppa loss och låta det ske. Det ÄR svårt, men gör det stegvis, ex i mörker, en kort stund, med lite kläder, osv. Och upprepa för dig själv som ett mantra att han VILL faktiskt vara med dig och han ÄR inte så dum att han kommer få en chock och ångra sig. Han VET vad han ger sig in på och han VILL gärna ha sex bakifrån trots det!

    Försök se det positivt och bara öva dig på att bli trygg i att du duger. Du är du. HELA din kropp är vad som gör dig till dig. Du är bra som du är, och han VILL vara med dig och delar inte din syn utan kan njuta av sådant du själv inte är nöjd med.


    Gillade ditt inlägg! Har själv komplex för min kropp. Ser mig som tjock, ful och vill helst inte att sambon ska se mig naken. Det är ännu värre nu som höggravid.

    Samtidigt som jag VET att sambon älskar min kropp. Han påpekar det ofta men det går inte in i huvudet på mig. Så tack för ett peppande inlägg även om det var riktat till TS ;)
  • Cadencee
    Anonym (tycker) skrev 2016-06-11 15:06:03 följande:
    Men vad är det med er kvinnor egentligen? Vad är det för fel med era huvuden? Som är totalt resistenta mot att mannen/ tycker ni är ursexiga och på alla sätt förmedlar detta i både ord och handling. Finns verkligen ingen anledning att ha komplex. Är ju rena mansplågeriet att inte unna honom att se sin fina tjocka sexiga fru spritt språngandes.
    Mobbning i 12 år tar på psyket oavsett hur många personer man har som älskar en... Då spelar det inte så stor roll i vissa lägen vad ens partner säger eller gör. Sen kan jag säga att set har blivit mycket bättre men ibland kommer starka komplexkänslor fram.
Svar på tråden elefantrumpan...