Inlägg från: 100kgpappa |Visa alla inlägg
  • 100kgpappa

    ställa upp på saker som t ex analsex?

    Klart det finns män som "ställer upp" på saker också, även om jag tror det är vanligare att kvinnor gör det.

    Sen beror det ju lite på hur man värderar "ställa upp", är det att göra saker man absolut inte vill, eller saker man iof inte tänder på, men tycker är ok för att ens man/kvinna tänder på det?

    De verkar dock ha rätt kassa förhållanden om de känner att de måste göra sexuella aktiviteter de inte gillar för att inte bli lämbade...

  • 100kgpappa
    Atena skrev 2016-06-17 08:25:16 följande:

    Dumt att hitta en partner som tänder på samma saker som en själv i sängen (eller utanför för den delen).

    Jag ställer inte upp på sex som jag inte vill ha, min partner ger mig inte sex jag inte vill ha eller tänder på och samma från mitt håll. Vi har sex, med varandra för att vi båda går igång på det och vill ha det. 

    Det borde lite fler människor göra, för jag tror, ärligt talat att om sexlivet inte fungerar så kommer ena parten vara otrogen, förr eller senare för att få det den vill ha i sängen. Om inte förhållande avbryts då såklart, men jag tror tyvärr att otrohet är mycket vanligare.


    I teorin är det en självklarhet, men inte lika lätt i verkliga livet.

    När man träffar någon och blir förälskad, kanske man inte tycker det är så viktigt att man gillar precis samma, men sen när det gått några år börjar man märka av att man saknar något.

    Men då finns det barn, hus och en gemensam bekantskapskrets, så en separation är inte helt enkelt.

    Likaså kan man ju ändra sina behov, och tända på saker som man inte alls gjorde förr.

    Även om jag haft tur och träffat någon som gillar nästan exakt samma som jag, så ibland har vi sex som jag inte tänder på, men jag tycker det är värt det för att det ger henne sådan njutning, (tex fisting) och hon gör likadant för mig ibland ( tex ta satsen i munnen)

    Men det är som sagt inga grejer som vi avskyr eller har ont av, bara att om inte den andre gillat set hade vi trivts lika bra utan.
  • 100kgpappa

    Tycker Anders 386 fick orimligt mycket skit kastat på sig här, tyckte han car mycket tydlig med att man inte ska tvinga någon till nånting.

    Håller med honom att i ett förhållande måste man ge och ta för att det ska bli bra. De flesta gör nog massor som man egentligen inte är så intresserad av, men för att man tycker det är viktigt att ställa upp för den andre.

    Varför är det så märkligt om man gör det inom sexlivet?

    Att dra upp extrema exempel som strypsex och djursex är lite tramsigt tycker jag, oftast kan det ju vars så enkla saker som vilken ställning man har sex i, eller att ha sex på nån annan plats än i sovrummet.

    Precis som Anders 386 skriver, så får ju var och en själv bestämma vad som är ok och inte, och vad man ställer upp på.

    Skribenten ovanför tycker det är ok att bjuda på analsex på julafton, andra vill inte alls vara med om något sådant. Båda alternativen är lika rätt.

    Var och en bestämmer själv!

Svar på tråden ställa upp på saker som t ex analsex?