Inlägg från: louise17 |Visa alla inlägg
  • louise17

    Provera mens under pågående kur

    Hej tjejer! Jag har tagit min första Letrozol-kur denna blödning, 1tbl CD 3-7. Två ägg växte. Men utebliven ägglossning. Är på CD 44 idag, har PCOS + oregelbunden mens med jätteolika länge mellan. Tagit gravtest, men negativt.

    Ringde gyn och har precis hämtat ut Provera för att kicka igång mens. Sökte o fick upp denna tråd. Så jag följer er gärna.
    Både jag och apotekaren var osäker om jag ska sluta kuren om jag får blödning innan avslutad kur, men isf får jag ringa gyn. Inställd på att ta 10 mg i 10 dgr från nu iaf som ordinerat.
    Ska CD1 boka tid för nytt ultraljud (titta på äggblåsorna). Samt boka tid för progrestronprov CD 21-23, dock inte förstått vad det visar? Nån mer erfaren på det?

  • louise17
    Newbie84 skrev 2016-07-09 08:11:15 följande:

    Mina äggtest visar fortfarande blinkande glad gubbe så tror inte det funkar. Får se om mensen kommer om nån vecka eller så

    Louise17: har ingen erfarenhet av prigestronprov. Jag slutade med provera när mensen kom vilket var typ 2 dagar innan avslutad kur för mig


    Har fått svar från en barnmorska jag mötte senast, det är för att se klart o tydligt om jag haft ägglossning eller ej. Har jag så ger det utslag på det provet. Det är om man har svårt tyda teststickorna.
    Men nu senast visade starka sträck, tog även clearblue test, och visade glad gubbe för LH på CD 18 :D så glad! Första ägglossningen på länge! Gick efter dubbeldos letrozol. Dock jätteont under ägglossningen...... Så jag undrar om ägget/folliken sprack och ändå utger samma ämne som visar utslag på LH-stickan?? Eller är det fler som har så ont vid ägglossning?

    Ont tre dagar, under ÄL. Och försökte ha sex ändå. Hoppas på resultat om nån vecka när jag tar gravtest <3

    Tjejer, hur går det för er andra?
Svar på tråden Provera mens under pågående kur