• Anonym (.....)

    Måste min nyfödda träffa sin far? När?

    Hejsan Ts...

    Vet han om att han är pappan?

    Har han gjort dig illa fysiskt eller psykiskt.
    Skulle jag vara du så skulle jag fråga mig om han skulle tillföra något till barnet. Barn behöver inte ha tillgång till båda föräldrarna. Det finns många barn som skulle mått mycket bättre om dom aldrig ens fått träffa sin biologiska pappa.

    Vet han inte om det och om du tror/vet att han skulle vara dålig för barnet så skulle jag säga att jag träffat en kille från Norge/Danmark eller liknande på krogen och blivit gravid. Du har inget nummer och vet inte mer än förnamnet. Du kommer undan med det, dom har inte tid att leka detektiv.

    Vet han däremot om det, då kan du tyvärr inte mycket göra. Annat än ensam vårdnad, men det kan han eventuellt bestrida. Har du "tur" om man nu kan kalla det de, så vill han kanske inte ens ha kontakt med barnet. Och vill som många killar att du ska göra abort. Då det verkar vara lika lätt att ta till för dom som kondom. Då det inte är dom som behöver gå igenom det.

    Jag skulle aldrig heller göra abort så förstår hur du tänkt i det.
    Hoppas det ordnar sig.

  • Anonym (.....)
    Aumeå skrev 2016-06-27 12:50:44 följande:
    Jag är glad att folk är ärliga i såna här trådar, det visar att det inte bara är pappans fel att barn inte har kontakt med sin pappa, det visar att mamman mycket väl kan ligga bakom problemet.

    Så till alla vuxna barn som undrar varför ni inte har en förälder, till många som undrat och funderat varför!

    Många gånger ser verkligheten helt annorlunda ut än det er mamma berättat för er! Problemet har varit just din mamma!
    Anonym (fader ej okänd) skrev 2016-06-27 12:29:18 följande:
    Minst sagt skrämmande hur du ger råd till ts om hur hon kan gå tillväga för att förhindra ett barn rätt till sin pappa. Instämmer i vad nån annan skrev här...."vad är det för fel på folk"?

    Ts är gravid med sitt ex, så man kan kanske tänka sig att det finns människor som förstår vem som är pappa till barnet. Men du tycker alltså att hon ska ljuga för barnet, och säga att hon blev gravid med en som hon träffade på krogen som hette Ole och var från Norge, och att det är allt hon vet?
    Läs om, läs rätt!

    Själv tycker jag att det är skrämmande hur dåliga ni måste vara på att läsa.

    Många barn klarar sig bättre utan pappa, min pappa har aldrig tillfört något i mitt liv annat än psykisk misshandel. Jag hade klarat mig utmärkt med endast min mamma och har önskat många gånger att jag sluppit träffa min pappa.

    Ts, skriver att pappan betett sig vidrigt mot henne och sårat henne djupt.
    Därför så frågade jag om han har gjort illa henne fysisk dvs misshandel eller psykiskt. Har han misshandlat henne, står ju ofta barnen på tur.

    Det var nyligen ett par i Tyskland där tjejen brändes levande för hon var höggravid
    med deras gemensamma barn som han inte ville ha. Så försök inte få det som att alla pappor är guds sänd till barn. Det är långt i från sanning.

    Och det var till inte till barnet hon skulle ljuga. läs om läs rätt igen!

    Är Ts. däremot sur för han varit otrogen eller liknande så är det ju en helt annan sak. Därför jag frågade om han skulle tillföra något.

    Själv lever jag lycklig med min man och våra tre gemensamma barn. Och vet ni vad han är världens bästa pappa. Många tjejer/kvinnor har däremot inte lika tur i sitt val av män. Ni som tror det, är otroligt naiva och lever i stor förnekelse. Lycka till i livet. haha
  • Anonym (.....)
    molly50 skrev 2016-06-28 11:12:34 följande:
    Men var någonstans står det att TS har blivit misshandlad av sitt ex?
    Ingenstans vad jag har kunnat se.
    Om så vore fallet så hade jag kunnat hålla med dig om att pappan inte vore bra för barnet heller.
    Men om det enbart handlar om att TS har blivit sårad av sitt ex (t ex genom otrohet eller att han bara lämnat henne under ojusta former) så handlar det ju bara om hennes känslor och vad hon vill.
    Då tänker hon inte på barnets bästa.
    Visst finns det olämpliga pappor. Alla har inte sådan tur som du och jag att träffa en bra man.
    Men det finns även olämpliga mammor.
    Om TS vill undanhålla barnet från sin pappa och ljuga för myndigheterna enbart pga att hon känner sig sårad av honom. Då är hon en sådan.
    Hej, dig kan jag ta mig tid och svara, de andra verkar ha lite issues som jag inte orkar tjafsa med. (Du som säger mina barn skulle klara sig bättre utan mig som mamma. Jag är en jävligt bra mamma! Jag skulle gå igenom eld för mina tre barn. Charmigt och jäkligt omoget med personangrepp. Väx upp!)

    Hon skrev att han hade betett sig vidrigt mot henne och sårat henne, då i mitt första inlägg och också mitt andra så frågade jag TS på vilket sätt han betett sig vidrigt. Om han misshandlat henne eller liknande.

    Nu läste jag TS svar och det hade han ju inte och hon trodde inte han skulle vara dålig för barnet. Så då ska ju han självklart få stå som pappa. Kan man läsa (som tydligen vissa personer absolut inte kan) så frågade jag Ts det de första jag gjorde. 

    Nu var det ju TS själv som haft en dålig relation med honom och mådde dåligt i sig själv. Detta har ju inget med barnet att göra. Han kan ju faktiskt vara en superpappa. Fast min resonemang står kvar. Jag skulle aldrig låta en man som misshandlat mig få ha kontakt med sina barn om jag kunde hindra det. Sen att ljuga för myndigheter skiter jag blankt i. Jag skulle göra allt för att skydda mina barn.

    Jag älskar min sambo och han är inte ens i närheten av den skitstövel som min pappa fortfarande är. En sån person som han finns det inte många av. Så har du en sån som han så håll i honom hårt!

    Så klart det finns olämpliga mammor, finns säkert tusentals. 

    Jag har också läst alla hundratals inlägg här där "pappan" kräver abort för han vill inte ha barn, trots att flickvännen vill behålla. På flashback finns till och med frågor hur dom kan framkalla abort hos sin flickvän då hon tänkt behålla, fast han inte vill.

    Jag håller också stenhårt fast vid att det finns fler män som aldrig borde haft kontakt med sina barn. Det mördas flera barn varje år i Sverige, av just sina pappor. Det är väldigt sällan en mamma dödar sitt eget barn.

    Skulle nu mamman ha haft ett destruktivt förhållande, där mannen misshandlat henne, kontrollerat henne, psykiskt misshandlat henne, hotat hennes anhöriga. Då tycker jag man som mamma borde veta bättre än att ange honom som pappa om han ändå inte vet om barnet ännu. Sen om det innebär ljuga för myndigheter bryr jag mig inte det minsta om. Sen när barnet är tillräckligt stort så får man förklara varför man gjorde som man gjorde.
  • Anonym (.....)
    molly50 skrev 2016-06-28 12:49:41 följande:
    Jag glömde svara på en sak.
    Jag hoppas att det inte är mig du menar när du skriver "Du som säger mina barn skulle klara sig bättre utan mig som mamma".
    För det har jag verkligen aldrig skrivit. Och skulle heller aldrig göra till någon jag inte ens känner.
    Nej, det var verkligen inte du. Det var innan du kommenterade. Du var den enda som var vettig att prata med :) 
Svar på tråden Måste min nyfödda träffa sin far? När?