• Anonym (Hur ofta?)

    Hur ofta tycker ni att man bör ha sex?

    Har varit i ett förhållande med min sambo i 8 år nu. Är sällan sugen på sex och skulle faktiskt kunna leva utan sex resten av livet, men försöker få mig lite sugen ibland och ha sex med honom 1-2 ggr i månaden

    Hur ofta bör man egentligen ha sex? Jag tycker vi har ovanligt mycket sex för ett par som varit ihop i 8 ÅR! Vad tycker ni?!

  • Svar på tråden Hur ofta tycker ni att man bör ha sex?
  • Celines Essence

    Som flera andra skribenter reagerar jag på ordet bör. Om man känner att sex är något man bör göra kanske man ska omvärdera inställningen. Det låter fruktansvärt att se på sex på det viset.

    Det vore mer intressant med frågeställningen "hur vill ni ha erat sexliv? "


    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Anonym (Ann O'Nym)

    En gång i veckan är mitt minimum och min mans max så ungefär så blir det för oss. Han ger mej orgasm utan att själv vilja ha för egen del ibland och njuter av det också.

  • Anonym (Bella)

    Vi=jag och min sambo har varit ihop i snart 9 år.

    Jag tycker att vi ska ha sex MINST 3 gånger/vecka, han tycker nog ca 1-2ggr/vecka. Vi har småbarn, 4 st och minsta är 2 månader nu.

    Jag bryr mig inte om jag är trött, sex är jätte viktigt för mig. Inte lika viktigt för honom tyvärr.

  • Hustru
    Anonym (Hur ofta?) skrev 2016-07-26 20:17:49 följande:

    Ja tyvärr är det ju så att män har betydligt högre sexlust än kvinnor, har lättare att få orgasm och lättare att njuta av sex. Något biologiskt som inte går att ändra på


    Vad grundar du det på? Generalisera inte om sexlust för det är nog det mest individuella som finns.

    För egen del har jag definitivt mer lust än min man. Sedan tror jag utan att ha vetenskapligt belägg för det att unga män lättare får utlösning än unga kvinnor får orgasm. men kvinnor när de blir något äldre kan få flera orgasmer, man måste kunna slappna av. Mogna män njuter dessutom av att ge kvinnor njutning och orgasmer även om de själva inte når dit alla gånger när de blir äldre.
  • Anonym (Man40)

    Det enkla svaret är: om både du och din partner är nöjda så har ni visst sex "tillräckligt" ofta! :)

    Men, du bör nog förvissa dig om att din man verkligen tycker att 1-2 ggr/mån är tillräckligt. Om inte, så har ni ett stort problem att hantera.

    (Själv: vill gärna få till det typ 2 ggr/vecka, men får bara runt 2 ggr/mån. Trist att det ofta verkar bli så efter några år...)

  • Anonym (Ann O'Nym)

    ]Anonym (Ann O'Nym) skrev 2016-07-27 23:49:39 följande:[/quote-nick]En gång i veckan är mitt minimum och min mans max så ungefär så blir det för oss. Han ger mej orgasm utan att själv vilja ha för egen del ibland och njuter av det också.[/quote]

    PS: 30 år ihop.

  • Anonym (asexuell singelkvinna)
    Anonym (Dagisfröken) skrev 2016-07-28 03:01:50 följande:

    Så ofta man vill. Punkt.


    Precis och det är det ideala. Borde inte finnas annat men det förekommer säkert en massa "tvångssex" (för att hålla partnern på gott humör). Behöver ju inte vara så illa som det låter................!? En form av att visa kärlek.......typ kanske
Svar på tråden Hur ofta tycker ni att man bör ha sex?