Inlägg från: Anonym (Bella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bella)

    Hur har ni sex?

    Jag och min kille har vart ihop i fem år. Brukar börja med att jag suger av honom lite sen kör han bara in den i mig. Sällan förspel på mig vilket jag kan tycka är lite trist. Han sätter nog oftast på mig bakifrån. I sängen (inte under täcket!), inne i badrummet, i husvagnen, köksgolvet, soffan, golvet framför tvn, mot tvättmaskinen, ja lite varstans. Oftast bakifrån alltså. Både vaginalt och analt. Jätteskönt :)

  • Anonym (Bella)

    Vi satt nyss i soffan och kollade på filmen på tv6. Han var naken efter duschen och jag hade linne bh trosor efter min dusch, duschade före honom. Han fick stånd och frågade om jag ville smaka. Jag sög lite och sen sa han åt mig att ställa mig på alla fyra på golvet, så körde han in den i min fitta och frågade om jag ville ha den i röven, vilket han vet att jag vill. Så han satte på mig i röven på golvet framför tvn haha. Precis nyss. Underbart.

  • Anonym (Bella)
    Anonym (Mrb) skrev 2016-08-29 21:53:50 följande:

    Jag slickar och fingrar min fru till det går för henne (jag får aldrig oralsex längre, anledning okänd hon "har slutat med sånt")

    Sedan brukar hon rida mig, vi kör nästan alltid det först, ofta smaker jag hennes klitta tills det går för henne igen. Sen brukar vi antingen köra bakifrån eller att hon ligger på mage och jag tar henne, sen brukar vi oftast avsluta med att hon ligger på rygg med benen högt eller att hon smaker mitt bröst med sina fötter. Härligt!

    Just nu kör vi med kondom vilket är urtrist, jag gillar annars att spruta på henne


    Inga avsugningar? Kondom?? :O hur står du ut?
Svar på tråden Hur har ni sex?