Inlägg från: Upprepade missfall |Visa alla inlägg
  • Upprepade missfall

    Utredning på gång, stötta varandra?

    Här har som väntat lite blod följt med lutinusen ut o färgat de med en rosa ton. Så 3,5 år och 4e missfallet har börjat.. Jag orkar inte mer nu, varför händer det här mig. Och varför plågar jag mig själv med att försöka bli gravid om o om igen när jag vet hur det slutar.. Bara gråta ut och blöda färdigt sen är de väl bara att plocka upp bitarna av mig själv igen.. Men det här är ju helt meningslöst, Det är ju uppenbart att jag inte kan behålla en graviditet så vad är då meningen med att fortsätta..

  • Upprepade missfall
    Nykär15 skrev 2017-03-23 21:26:15 följande:

    Men man kan ju blöda av Lutinus med, har själv fått rosa av den utan att jag var gravid eller det var dags för mens.

    Har det kommit nåt mer?


    Ja men efter 3 missfall så vet man ju va som pågår när man börjar blöda. Fortfarande ingen större blödning men ett "inte gravid" på digitalt test nu på förmiddagen, så nästan alla hormonerna är borta redan. Misstänkte de redan när ja gjorde testen i helgen att de skulle gå snabbt, dom va alldeles för svaga för att va en normal graviditet. Just nu vet vi inte om vi kommer fortsätta försöka eller inte, så vi får väl se vad som händer. Känns så meningslöst att bli gravid när man vet att de inte går, och trots att ja den här gången var medveten redan från plusset att de inte skulle gå vägen så ligger jag ändå o känner mig krossad i småbitar.. Jag vet inte om jag orkar må såhär igen, eller gå igenom den oro och ångesten som varje graviditer innebär fram till bekräftat missfall. Dessutom så sker varje missfall tidigare och tidigare så jag är helt säker på att det beror på ett överaktivt immunförsvar. Och här i Sverige finns inte möjlighet till ordentliga utredningar för det, så har man inte pengar till att åka utomlands är det väl nästan kört för oss.. Har funderingar på att försöka övertala min läkare om prednisolon som en del fått mot överaktivt immunförsvar, eller annars att få de skickat från en bekant i Grekland där man kan köpa de receptfritt. Men vet inte om ja orkar ett till försök som de är nu ändå.

    Idag ska jag bara ligga i min säng och gråta, titta på serier och äta godis. Killen försöker med allt o frågar gång på gång om han kan göra nått men ja vill hällst bara att han går o lämnar mig ifred. Känner mig taskig, han ställer upp till tusen o är nog mer ledsen för min skull än själva missfallet. Men jag är arg på allt och alla just nu, vill be hela universum att dra åt helvete :(

    Hoppas allt går framåt för er alla snart iaf, kanske dyker upp i tråden om några veckor igen.

    Kram!
  • Upprepade missfall
    Marrelita85 skrev 2017-05-26 17:21:44 följande:

    Jag har nu idag på vår testdag efter vårt första ivf försök fått ett starkt plus på stickan, hoppas att det går hela vägen nu!

    Håller tummarna för att ni andra lyckas nu antingen via hjälp eller på naturlig väg!


    Stort grattis, och jag håller verkligen tummarna för er att det går hela vägen! Inte skrivit i tråden sen mitt senaste missfall för ett par månader sen, men jag följer den fortfarande o väntar på att +en ska komma. Det är verkligen dags att se lite graviditeter i den här tråden nu! :)

    Hur går det för alla andra, det är väldigt tyst här i perioder? Själv har jag blivit tvungen att ta en paus i försökandet, då blödningar nånstans i magen upptäckts :( Väntat i en månad på att få tid till koloskopi nu, men de går långsamt.. Pga stora problem med kväljningar ska även gastroskopi göras, o då i sövt tillstånd. Därför blir väntan mkt längre, o att vänta när man kämpat i flera år med att försöka få barn kan ni ju tänka er hur de känns. Men jag försöker att se det positivt och tänka att kanske har problemen med magen att göra med missfallen, så när det löst sig kommer ett pyre äntligen kunna stanna kvar :) Väntan till vi kan börja försöka igen är dock väldigt frustrerande nu :P

    Skulle vilja föreslå en bim/testdag-lista men jag själv kan ju inte ens vara delaktig i den för tillfället haha :/
  • Upprepade missfall
    Marrelita85 skrev 2017-05-26 23:32:37 följande:

    Jag förstår hur det är har själv fått ta lite paus och bara följa lite i bakgrunden när det blivit för jobbigt.

    Hoppas du får din gastroskopi snart, förstår att det är tungt med väntan. För det är ju alltid så otroligt mycket väntan.

    Hoppas med att lite fler plus ramlar in, håller tummarna för er alla.

    Har idag 18 dagar efter äggplock fått en rosa/röd flygning nu på kvällen blir såklart jätte orolig att det är början till mf. Men det är väll bara vänta och se antar jag. Usch denna ständiga oro och väntan. :(


    Usch hoppas verkligen inte de är ett missfall. Vid grav blir ju slemhinnorna mycket mer sköra, o kan börja blöda efter sex eller tex insättning av vagitorier. De kan inte va nått sånt som är anledning?

    Får du någon medicin som hjälp på vägen? Jag ska ta prednisolon ifall de är nått med immunförsvaret och sen tänkte ja själv ta 1/4 albyl minor istället för trombyl för de verkar va många som blivit hjälpta av de.. Man har ju inte hittat nått fel på mig så de enda allternativet är att testa sig fram fick ja höra av läkaren :/
  • Upprepade missfall
    Längtanefterdig skrev 2017-05-26 19:57:30 följande:

    Vi är på andra omgången med letrozol och ovitrelle. Äl+7 idag så vi väntar på bim nu. Blir det inget nu så blir det troligtvis IVF sen. Jag hoppas på denna omgång, känner dock inget speciellt ännu.


    Då håller jag tummarna för ett + om ca en vecka! 7 dagar efter äl är de inte ens säkert ägget fäst ännu så de är ju inget konstigt att du inte känner något än :)

    Är ni ställda i kö för ivf redan eller blir ni de ifall det inte blev nått nu heller?
  • Upprepade missfall
    Ellencassandra skrev 2017-05-27 18:34:12 följande:

    Hej! Vi ska bara ta blodprov å sen ställs vi i kö för ivf. Har känt mig rätt så positiv å glad på senaste å tagit det rätt lugnt med bebisverkstan men igår fick jag världens meltdown å grät.. Ska ha mens snart så är väl därför :/ men bara å vänta på ivf.. Lycka till alla.


    Förstår hur du känner. Vi hade undvikit äl förra månaden eftersom vi måste vänta till hösten efter min koloskopi va gjord, och det har ändå känts ok med en paus. Men strax innan mens vart jag jättedeppig o ledsen, allt va åt helvete.. Nu fick ja veta idag att väntetiderna är ännu längre än dom först sa så tidigast september om jag har tur kan dom göra undersökningen. Jag har inte tålamod att vänta så länge, o ja visste att jag borde haft äl typ igår så va sur att vi måste vänta en hel månad nu när vi lika gärna kunde kört på igår. Tog ändå ett äl-test tillslut, o vart lite irriterad på mig själv att ja slösar på testerna när ja vet att äl redan vart. Vart smått förvånad när den glada gubben plötsligt ler åt mig från stickan :P Så ja börja direkt med kortison, albyl och vitaminerna igen o håller tummarna på att bim håller sig långt borta om två veckor :D

    Vad skönt att ni nu står i kö, även om det förstås inte var så ni ville att det skulle bli tvunget. Har förstått att ivf är väldigt jobbigt att gå igenom med alla hormonstimuleringar och allt vad det är :/ Håller verkligen tummarna att det kommer funka för er! Tänker ni fortsätta försöka hemma till dess, och får ni isf fortsätta med den äl-stimulerande medicinen du haft?
  • Upprepade missfall
    Längtanefterdig skrev 2017-05-27 10:43:54 följande:

    Nä precis, får hoppas helt enkelt :)

    Vi är inte i kö ännu. Blir det om vi inte lyckats nu.


    Marrelita85 skrev 2017-05-26 23:32:37 följande:

    Har idag 18 dagar efter äggplock fått en rosa/röd flygning nu på kvällen blir såklart jätte orolig att det är början till mf. Men det är väll bara vänta och se antar jag. Usch denna ständiga oro och väntan. :(


    Hur har det gått för er båda?
  • Upprepade missfall
    Längtanefterdig skrev 2017-06-01 23:13:02 följande:

    Jag har bim imorgon. 2 negativa test idag, ett i morse och ett på kvällen. Fick lite blod idag också så det känns rätt kört, men får väl hålla lite hopp uppe.

    Kan se en svag skugga om jag håller testen mot en ficklampa, det senare är något tydligare. Men det känns som att det lika gärna kan vara spökstreck för det är ju inte meningen att man ska ha en lampa bakom 

    Får se vad som händer imorgon helt enkelt.

    Så ja, jag mår rätt skit, ledsen och vill helst gräva ner mig någonstans. Vill bara ha en bebis 


    Åh vad trist :( Jag brukar oxå stå och vrida o vända under en lampa av någon anledning.. Man kommer ju ändå inte tro nått om ett så svagt streck, så de ger ju bara ytterligare stress :/ Men hoppet gör ju att man inte kan låta bli. Om strecket blir tydligere trots att de första dessutom va morgonurin kan ju va positivt dock. Ja tror inte så mkt på dedär med spökstreck som alla pratar om, utan ja tror de oftast handlar om kemiska graviditeter där ägget inte lyckas fästa ordentligt o därför verkar de som man får en vanlig mens bara.

    Kommer ni ställa er i kö för ivf nu direkt om mensen kommer i morgon?
  • Upprepade missfall
    Marrelita85 skrev 2017-06-05 20:42:35 följande:

    Hej! 

    fick lite mera blodblandade flytningar några dagar senare med, som avtog. Har inte haft det nu på en vecka. Hoppas det håller sig borta, blir ännu mera nojjig av att småblöda. Tjatade till mig lutinus i några veckor till, de är inte de roligaste att ta men inbillar mig att det hjälper slemhinnan att hålla sig fin så att inte ägget släpper. Håller på att trappa ut det nu men det borde räcka till v 10-11 iallafall. Känns skönt med tillskott av progesteron. 

    Vi har fått tid för tidigt vul 20/6. Spännande, hoppas att vi får se ett litet hjärta picka då! 


    Allt ser säkert jättebra ut! Småblödningarna kan ju komma från när du sätter in lutinusen, så vi håller tummarna för det. Jaa progesterontillskott brukar man ju ta till dess att moderkakan tar över runt v 12 så de är ju inte dumt att fortsätta ett tag till. Tar du bara lutinus nu? Tänker på trombyl tex, de kan ju oxå öka blödningsrisken.

    Vilken vecka är du i nu? :)
  • Upprepade missfall
    Marrelita85 skrev 2017-06-05 20:47:16 följande:

    Har ni långt till Falun? För ibland så är det värt att åka en bit för att slippa stressen med att vänta. Vi åkte från Västerås till Uppsala trotts att jag t.om jobbar på sjukhuset i Västerås och det ur tidsmässigt perspektiv skulle varit bättre. Men sån skillnad på bemötande att gå privat än via vårt landsting. 


    Jag har oxå sett att många här inne på fl varit väldigt nöjda med falun, så de kan ju helt klart va värt resan.

    Om sambon inte vill åka så långt vid flera tillfällen, vilket vi såklart hoppas ni slipper, så måste man ju faktiskt inte åka båda två vid en återföring. Läst om många som åkt antingen själva eller med någon annan anhörig. Men det är såklart inte alla som känner sig bekväma med de, och han ska ju såklart oxå vara okej med det. Bara nämner att det går, om man vill göra på det sättet. Oavsett så hoppas jag ni slipper tänka på de alls för att du +ar innan resan Ellencassandra! ;) När är bim?
Svar på tråden Utredning på gång, stötta varandra?