Inlägg från: SolblommaSthlm |Visa alla inlägg
  • SolblommaSthlm

    Matkasse

    Jag är så trött på att hitta på vad vi ska äta till middag så nu tänkte jag prova någon av alla dessa matkassar som finns. Frågan är bara vilken? Vi är bara två personer, jag och en vuxen son. Båda ska äta middag och jag även ta med lunchlåda. Därför har jag tänkt att prova någon av de kassar som finns för 4-personer. Egentligen skulle jag nog bara behöva en 3-dagars kasse men det skiljer rätt så mycket i pris per portion för 3- respektive 5-dagarskassarna. Nu vill jag därför ha så mycket info som möjligt av er som köper matkassar.
    Vilken kasse köper ni? Är den för det mesta prisvärd? Om ni har erfarenhet av flera olika sorters matkassar så får ni gärna rangordna dem. Kommer alla kassar varje vecka eller är det varannan vecka som gäller? Och har man i så fall en fast leveranstid eller väljer man leveranstid varje tillfälle?
    Köper ni även andra livsmedel samtidigt? Hur upplever ni prisnivån? Ligger den mycket över "vanligt" butikspris?
    Ingår pasta, ris, potatis etc eller är detta någonting man själv förväntas ha hemma? Är det stor variation mellan de olika veckorna eller tröttnar man efter ett tag eftersom maten tenderar att vara densamma?
    Visst, några av frågorna kan jag hitta svar på själv på de olika företagens hemsidor men nu är det en del annat jag också vill ha svar på så då la jag in dem här.

Svar på tråden Matkasse