Inlägg från: Anonym (happy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (happy)

    Min sambo kan aldrig glädjas med mig

    Jag har efter ett starkt motstånd hos mig själv äntligen kommit mig ut och motionera. Jag har känt mig så glad och stolt över mig själv. Efter som att jag fått pikar över min övervikt så har jag som trott att min sambo skulle visa mer glädje när han ser att jag kommit igång. Istället har han inte sett så glad ut.
    Den här veckan skulle sambon egentligen spela fotboll tre kvällar. Men han sa tidigt att han inte skulle spela alla kvällar för att vila sina knän. Han sa till en början att han inte skulle spela imorgon. När jag sa att jag hade promenaddag så var han snabb med att säga "då kan inte jag spela fotboll" När jag svarade att han ju inte tänkt spela. " Jamen, om coachen ringer då" . Jag påminde honom om att han sagt till coachen att han skulle vila sina knän. " Jamen han kanske vill att jag ska spela".
    Jag blev fundersam över vad han höll på med. Varför säger han att han kanske ska spela när jag säger att jag ska promenera? (Vi har barn så en måste ju vara hemma)
    Varför kan han inte ge mig bekräftelse och uppskattning när jag kommit igång och motionera. Men om andra kvinnor i hans närhet är duktiga på att motionera då kan han säga att de är jätteduktiga.
    Det här blev rörigt. Förstår någon vad jag menar?

  • Svar på tråden Min sambo kan aldrig glädjas med mig
  • Anonym (happy)
    Carambolan skrev 2016-08-23 07:10:46 följande:

    Men hur länge spelar han fotboll egentligen? Trots barn borde ni väl kunna träna samma kväll...?


    Tyvärr handlade det inte om det. Utan han sa så enbart för att jag sa att han skulle motionera. Han skulle inte spela. Han spelade inte
  • Anonym (happy)
    Anonym (SammaHär!) skrev 2016-08-24 00:32:57 följande:
    Ååh så bra svar. Min karl är likadan. Han har tjatat om att jag är tjock nu i typ ett år (har fått två barn de senaste tre åren) och sagt "när du blir smal kan du ha snygga kläder" och typ "du ska ju inte äta chips och pizza" och "hur går det med bantningen egentligen?!?" . Sen när jag kommer igång och säger till honom att jag är så taggad så är han bara negativ. Han säger att jag inte kommer klara det, och att jag får 10.000 om jag når min målvikt, och är inte ett dugg stöttande. Sen när jag har varit ute och gått t.ex, och säger att jag känner mig bra! då säger han nånting som drar ner mitt humör. Typ att jag snart kommer tröttna, eller så pratar han om nåt annat. Jag tror inte att han vill att jag ska bli snygg och självsäker för han tror nog att han får konkurrens och behöver vara svartsjuk då eller nåt.
    Usch vad tråkigt! Har så svårt för att förstå sådant där. Visst stöttar man väl dem som man älskar ?! :(
Svar på tråden Min sambo kan aldrig glädjas med mig