• Snuffy

    Bmi gräns ivf utredning?

    Hej! Det är som så att jag och min man har varit tillsammans i 9 år och haft oskyddat sex i kanske 8 av dem åren. Men ingen bebis har det blivit :(. Var på ett gynekologbesök för ca 2 år sedan äng en helt annan grej o då frågade gynekologen just om barn o så där. Förklarade som det va o då gjorde han en undersökning extra. Han sa att jag troligtvis har pco men att jag måste gå på vidare utredningar för att kunna fastställa det. Samtidigt så han att jag va för överviktig för att få en utredning :(. Nu har jag gått ner 25 kg i vikt och har idag ett bmi på drygt 37. Någon som vet vad som krävs för att vi ska kunna få en utredning (bor i Västmanland)? Ber om ursäkt om jag inte har en aning om vad jag skriver om men detta är ju ganska nytt.

  • Svar på tråden Bmi gräns ivf utredning?
  • Snuffy
    cameleon skrev 2016-08-29 15:23:26 följande:

    Jag har gjort ivf i Västerås och jag var underviktig från början (vägde bara 40 kilo efter mitt första utomkvedshavande så jag var tvungen att gå upp till minst 52 kilo innan vi fick bli utredda.. Jag är 1.64 lång.

    Ring fertilitetsmottagningen och prata med dom, dom är supertrevliga.


    Tack! Läste att man måste ha remiss för att komma dit. Måste jag och min man ha en varsin remiss eller räcker det om jag bokar tid hos min läkare? Vi har inte samma läkare nämligen.
Svar på tråden Bmi gräns ivf utredning?